Badeferie på Mallorca: 5 dage fra kun 747 kr. inkl. direkte fly og veludstyret lejlighed på 3-stjernet strandhotel

Mallorca er ikke uden grund danskernes favorit, når det gælder ferie ved Middelhavet. Øen har det hele! Store, børnevenlige strande ved de populære turistbyer og mindre strande i små klippebugter omgivet af Mallorcas smukke natur. Er du mere til action, finder du alle former for strandaktiviteter. Og vil du bare nyde solen i en liggestol, ja, så er der også rig lejlighed til det. Overalt er der gode spisesteder, hyggelige caféer og barer – og en dejlig, afslappet atmosfære.

Og her er så dagens gode nyhed: Jeg har fundet et super tilbud til Mallorca med fly fra Billund eller København – og indlogering på et dejligt hotel blot 3 minutter fra stranden.

FLY

Billund – Palma 2. – 6. maj:

Vent til søgningen er helt færdig, det tager ca. 20 sekunder. Den billige pris kommer sidst i søgningen.

 

København – Palma 2. – 6. maj:

Vent til søgningen er helt færdig, det tager ca. 20 sekunder. Den billige pris kommer sidst i søgningen.

 

 

HOTEL

Aparthotel Pierre & Vacances Mallorca Cecilia ligger kun 3 minutters gang fra stranden og har store, veludstyrede lejligheder, der passer perfekt til en familieferie i solen på Mallorca.

De lyse og luftige lejligheder er indrettet i moderne middelhavsstil. Du kan selv tilberede måltider i lejligheden eller benytte dig af kompleksets restaurant, hvor der serveres frisklavet buffet.

 

 

Prisoversigt

 

 

Transport

Hotellet ligger 60 km fra lufthavnen, så det tager godt 45 minutter i taxi. Du kan naturligvis også leje en bil, så du har mulighed for at se mere af Mallorca:

Billeder fra hotellet og dets omgivelser

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *