Oplev Torneroses eventyrslot i Sydtyskland: 4 dages rundrejse kun 1.618 kr. inkl. fly, lejebil, 3* hoteller m/morgenmad og entrebilletter

Slottet Neuschwanstein er ikke bare et af de smukkeste slotte i Tyskland – men i resten af verden! Walt Disney kunne ikke stå for slottets charme, men brugte det som inspiration til at skabe slottet i eventyret om Tornerose og efterfølgende Disney-eventyr. Slottet ligger i De Bayerske Alper i det sydlige Tyskland tæt på grænsen til Østrig i et af Europas smukkeste områder med uberørt natur, smukke bjerge, søer og velbevarede landsbyer.

Jeg har strikket en rundtur sammen, hvor du kommer rundt i hele dette skønne område og bl.a. kan opleve Adolf Hitlers berømte Ørnerede på en bjergtinde i Berchtesgaden, alt sammen til en særdeles skarp pris. Med i prisen er overnatning på gode, velbeliggende, 3-stjernede hoteller med morgenmad.

FLY

Billund – Memmingen 23. – 26. april

 

 

HOTELLER

CityHotel Kempten 23. – 24. april:

Pris pr. person = 380 kr.

 

Hotel Krone, Berchtesgaden, 24. – 25. april

Pris pr. person = 387 kr.

 

CityHotel Kempten 25. – 26. april

Pris pr. person = 322 kr.

 

BIL

Pris pr. person v/2 personer = 348 kr.

https://tinyurl.com/5n75sw6k

 

Billetter til slottet

Billetter til en guided tur med engelsktalende guide koster 15 euro eller ca. 112 kr. Billetterne kan købes i billetcentret nedenfor slottet eller online på dette link:

 

 

PRISOVERSIGT

 

 

Rundrejse i De Bayerske Alper – ruteforslag

23. april

Når I er landet i Memmingen lørdag aften den 23. april og har fået udleveret jeres lejebil, kører i til Kempten, hvor I skal bo på CityHotel Kempten. Køretid ca. 30 minutter.

24. april

Efter at have nydt jeres morgenmad kører I til Schloss Neuschwanstein. Køretid ca. 35 minutter. Her skal I først og fremmest på en guided tur til slottet med engelsktalende guide.

Marias Bro – spektakulær udsigt til slottet og dets omgivelser…

– men nok ikke for sarte sjæle med højdeskræk…

Slottet er i sig selv en uforglemmelig oplevelse, men der er masser af andre muligheder i Hohenschwanstein-området. I kan f.eks. tage en hestevogn og nyde en naturskøn tur langs søen Alpsee.

Alpsee – smuk bjergsø med krystalklart vand…

Eller udnytte de fremragende muligheder for fantastiske billeder af slottet og dets omgivelser fra Marias Bro – en smal bro som i sig selv er en bjergtagende oplevelse med masser af adrenalin-kick og sug i maven. Overalt er der dejlige restauranter med udendørs servering, så snart vejret tillader det – og til priser, der ligger pænt under de danske. Ud på eftermiddagen sætter I kursen mod Berchtesgaden, som ligger ca. 2 timer og 50 minutters kørsel væk og indlogerer jer på Hotel Krone.

25. april

Efter morgenmaden kører i til parkeringspladsen nedenfor Hitlers legendariske ferieresidens, populært kaldet Ørnereden med en utrolig udsigt over De Sydtyske Alper.

Her bør I også nyde en tur langs en af alpernes smukkeste søer Königssee.

En bådtur på Königssee er en utrolig smuk oplevelse…

Hen på eftermiddagen kører I et par timer vestpå igen, hvor I bør besøge Oberammergau og/eller Garmisch-Partenkirchen.

Garmish-Partenkirchen er meget andet end et vintersportssted…

Fra sidstnævne by er der godt en times kørsel tilbage til jeres hotel i Kempten, nemlig CityHotel Kempten, hvor i også overnattede den første nat.

26. april

Efter morgenmaden kører I til  lufthavnen i Memmingen, afleverer bilen og sætter kursen mod Billund – efter fire oplevelsesrige dage i det sydtyske.

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *