4 dages juleindkøb i Rom m/fly fra København og 4-stjernet hotel m/morgenmad til kr. 1.532

 

Rom3

Er du allerede ved at være godt træt af det sure, danske vintervejr? Og kan du bedst lide at foretage dine juleindkøb under varmere himmelstrøg? Så ta’ en tur til Rom og nyd solen og det milde klima, med udendørs servering på de fleste cafeer og restauranter. Og skulle det blive lidt køligt, bliver varmelampen tændt, så du kan holde varmen, mens du nyder din espresso.

Juleshopping finder sted overalt i byen, men de populæreste shoppinggader er Via Condotti, Via Cola Rienzo og Via Nazionale med priser, der er til at betale.  Er du mere til luksusbutikker, skal du koncentrere dig om gaderne ved Den Spanske Trappe. På Piazza Navona finder du byens største og mest populære julemarked og få skridt derfra – på Peterspladsen – opføres hvert år byens største julekrybbe.

Christmasinrome via condotti

Alt dette, og meget mere, kan du opleve til en utrolig lav pris i november og en del af december. F. eks. koster en flybillet fra København med EasyJet kun 770 kr. t/r med afgang den 23. november og hjemkomst 4 dage senere.

Fly Rom

Ønsker du at bo på et centralt beliggende, 4-stjernet hotel, kan det gøres for 762 kr. per person, hvis I er to, dvs. den samlede pris bliver 1.532 kr.

romhotel1

 

Her køber du din flybillet

Her booker du dit hotel

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *