Ski-weekend i Chamonix m/fly fra København, 4* hotel og lejebil – kr. 1.696 *UDSOLGT*

 

Aigue de Midi

Kunne du tænke dig to fulde dage på ski i legendariske Chamonix i januar? På et 4-stjernet hotel? Uden at skulle ofre en eneste af dine kostbare feriedage? Til en pris, der lyder som det glade vanvid?

Så bør du benytte dig af dette tilbud hurtigst muligt – så lave priser på fly og hotel holder normalt ikke særligt længe!

 • Udrejse: 09.01 kl. 20:50 – 22:55. Eller 12:35 – 14:40 til samme pris
 • Hjemrejse: 11.01 kl. 18:15 – 20:20
 • Afgangslufthavn: Københavns Lufthavn
 • Ankomstlufthavn: Geneve
 • Flyselskab: easyJet
 • Hotel: Mercure Chamonix Les Bossons ****
 • Lejebil: kr. 863 for en Seat Ibiza eller tilsvarende
 • Afstand til hotellet: 96 km – køretid ca. 1 time

Pris kun kr. 1.696 kr. i alt pr. person, når to rejser sammen, inkl. transfer til hotellet i lejet bil

Chamonix er et af verdens bedste skiområder, beliggende med en betagende udsigt til Mont Blanc. Her mødes skiløbere, free riders og snowboardere fra hele verden for at nyde det utroligt varierede og spektakulære terræn. Med liften Téléphérique de l’Aiguille du Midi kommer man fra Chamonix op i 3.842 m højde, hvorfra man har en fantastisk udsigt over Mont Blanc – og et off-piste nedløb tilbage til Chamonix, som ikke fås bedre noget sted i verden. Selve dalen består af fem hovedområder, der alle er forbundet med gratis shuttle bus. Har man mod på yderligere oplevelser, kan man med et Mont Blanc Unlimited Pass også få adgang til Coumayeur på den italienske side af grænsen – eller Verbier inde i Schweiz.

Selve byen er en ægte, fransk by og summer af ægte fransk atmosfære med sine fortovscafeer, restauranter, specialforretninger – og legendariske afterski parties.

Flyafgangene ud og hjem passer så fint, at selv jyder og fynboer kan være med uden at skulle ofre en eneste feriedag. Har du mulighed for at tage af sted tidligere om fredagen, har easyJet en afgang til samme, lave pris kl. 12:35 med ankomst  til Geneve kl. 14:40 – dvs. ankomst til hotellet allerede ved 16-tiden. Med mulighed for en svømmetur i den indendørs pool efterfulgt af en hyggelig aften på hotellet eller i Chamonix.

Hotel Mercure 1

 

Hotel Mercure 3

 

Prøvebooking af fly:

Fly skyscanner

 

 Prøvebooking hotel:

Pris hotel

 

 Prøvebooking af bil:

Pris bil

 

 

button (4)

button (3)

button (2)

 

 

 

admin

8 comments

  • Hej Lars,
   Jeg har lige checket prisen og den er faktisk faldet yderligere, så du nu kan komme afsted for kr. 1.515 i stedet for kr. 1.696.
   Mvh./Bjørn/Rejsepiraten

    • Ja, man ved aldrig… Lige nu arbejder jeg på et par tilbud i børnenes skoleferie i uge 7 til Val d’Isere og De tre Dale i Frankrig med fly fra København. Det koster jo normalt en mindre bondegaard, men jeg regner med at kunne holde prisen under kr. 2.500 (fly, ophold og transfer).
     Mvh.
     Rudi/Rejsepiraten

  • Det koster € 94,00, hvis du er mellem 16 og 64 år gammel. Fra 4-15 år og fra 65 år koster liftkortet € 79,90.
   Mvh.
   Rudi/Rejsepiraten

    • Hej Gitte, ja, du kan komme afsted weekenden efter for kun 1.150 pr. person plus transfer, hvis I er fire, der rejser sammen og kr. 1.342, hvis I er to. Der er flyafgang med easyJet fredag den 16/1 kl. 12:35 fra København og returfly søndag aften kl. 18:20 fra Geneve. Pris kr. 958 t/r. I skal bo i en 4-personers lejlighed i Chamonix til kr. 383 i døgnet for jer alle. Linket til lejligheden har du her: http://www.homeaway.dk/feriehus/p644634a. Mvh./Emil/Rejsepiraten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *