Det ægte Italien: 7 dage på 4-stjernet strandhotel m/morgenmad kun 1.310 inkl. fly fra Kbh. – midt i juli kr. 2.603 **UPDATE**

Grand Hotel Don Juan har egen, privat strand

Giulianova er en af Adriaterhavets mange, charmerende kystbyer med ægte italiensk atmosfære

Nu har du mulighed for at opleve en af Italiens mange perler til en helt utrolig lav pris. Nord for Pescara ligger den smukke fiskerby Guilianova med ægte, italiensk atmosfære. Med sin berømte, gamle bydel, sin lille havn og strandpromenaden langs den kilometerlange sandstrand. Og med barer, butikker og cafeér i massevis.

Her ligger det 4-stjernede og meget roste hotel Grand Hotel Don Juan på strandpromenaden. Hotellet har egen, privat strand, en dejlig pool og udendørsområde. Don Juan’s restaurant serverer traditionelle retter fra Abruzzo-regionen og har udsigt over pool-området og Adriaterhavet. Værelserne er  rummelige og godt indrettede med bl.a. balkon, aircondition, wifi og minibar – og hver morgen serveres en overdådig morgenbuffet, som er med i prisen. Her koster et dobbeltværelse midt i maj kr. 1.199 pr. person for en uge.

Lige nord for Pescara ligger et andet, fremragende hotel med superfine anmeldelser. Det drejer sig om Hotel City**** i feriebyen Montesilvano. Hotellet ligger kun 20 m fra den brede sandstrand og slår allerede dørene op for sine gæster sidst i marts, hvor Grand Hotel Don Juan stadigvæk er lukket. Her kan du få et dobbeltværelse med morgenmad først i april til kun kr. 956 pr. person.

Ryanair har mega-billige fly fra København til Pescara fra april – august. I skolernes sommerferie kan du nøjes med at betale kr. 524 for en returbillet midt i juli – og sidst i juli kr. 566. Desværre er der ingen billige fly til Pescara fra hverken Billund, Aalborg eller Hamborg i denne periode.

De lave flypriser betyder, at du f. eks. kan få en hel uge på Hotel City**** med morgenmad fra kun kr. 1.310 inkl. direkte fly fra København – se priserne nedenfor.

På Grand Hotel Don Juan**** kan du få en uges ferie med fly til kun kr. 1.696 midt i maj. Og endnu bedre: Midt i juli slipper du med kr. 2.603 – se priserne nedenfor. En kanonpris for en 4-stjernet badeferie i et af Italiens skønneste områder!

Udvalgte rejsedatoer:

Grand Hotel Don Juan****

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

City Hotel****

 

 

 

 

 

Alle priser er fra 12.02.2017 og baseret på, at to rejser sammen

Hvis du ønsker andre overnatningsmuligheder, har du en frisk oversigt her med ledige hoteller på Pescara-kysten:

 

Transport fra lufthavn til hotel:

Hvis du vil bo på Grand Hotel Don Juan i Giulianova er det billigste at tage tog eller bus fra lufthavnen til Giulianova. Det koster fra 77 – 129 kr. og tager ca. 55 min. Se mere på dette link:

https://www.rome2rio.com/s/Pescara-Airport-PSR/Giulianova

Vælger du at bo på Hotel City i Montesilvano kun 13 km fra lufthavnen er det nemmest at tage en taxi.

 

 

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – se her!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *