Badeferie i Mexico i november: kun kr. 2.774 inkl. direkte fly fra København og dejligt, strandnært hotel! ** UDSOLGT!! **

En rejse til Playa del Carmen lokker med fantastiske strande med koralrev, dybblåt hav, reggae-musik og seværdigheder i verdensklasse! Her kan du dyrke snorkling, dybhavsfiskeri og dykning. Øen Cozumel et stykke fra kysten er et verdensberømt dykkerparadis med lange koralrev.

Playa del Carmen var en gang et roligt fiskerleje beliggende midt på Mexicos “Riviera Maya”. I dag er det et populært rejsemål, som især tiltrækker turister fra Europa, i modsætning til Cancun, der er populær blandt amerikanerne. Selvom turistmængden er øget, er atmosfæren stadig lige afslappet.

Det er normalt ikke nogen billig fornøjelse at tage til Yucatán-halvøen. Men jeg har netop fundet nogle superbillige flybilletter fra København til Cancun med afgang 10. november og hjemrejse 24. november: kun kr. 1.548 for en returbillet uden mellemlandinger! Vælger I f. eks. det meget roste hotel Posada Flamingos*** til kun kr. 2.451 for et dobbeltværelse i 2 uger, dvs kr. 1.226 pr. person, kan I holde 14 dages caribisk bade- og eventyrferie for kun kr. 1.226 + 1.588 = kr. 2.774 pr. person.

En anden mulighed er Anah Suites Playa del Carmen****, som scorer hele 9,2 point ud af 10 på Hotels.com. Her koster et dobbeltværelse i 14 dage kr. 5.807 eller kr. 2.904 pr. person, dvs. den samlede pris for fly og hotel bliver kr. 2.904 + 1.548 = 4.452 pr. person.

Flybilletter:

Hoteller:

Ovennævnte er naturligvis kun et par eksempler. Der findes masser af andre hoteller i Playa del Carmen i alle prisklasser. Her har du en ajourført oversigt over ledige hoteller med gode bedømmelser:

Transfer fra lufthavnen til hotellet:

Det nemmeste og billigste er at tage ADO-bussen uden for ankomsthallen. Det koster ca. 8$ og tager godt en time. I kan også tage en private transfer taxi til $110 tur/retur – se dette link: https://bit.ly/2z41DEf

En måske endnu bedre mulighed er at leje en bil. Det koster kun kr. 710 for 14 dage, og så har I mulighed for at komme rundt og besøge nogle af de mange spændende steder og attraktioner på Yucatán.

Til sidst et par billeder fra Puerto del Carmen:

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *