Badeferie på Sicilien: 7 dage på lækkert strandhotel*** i juni kun kr. 1.539 inkl. panoramaudsigt og fly

Sicilien er Middelhavets største og mest interessante ø og byder på et væld af spændende oplevelser og aktiviteter for enver smag. Her finder du sol og smukke sandstrande, historiske seværdigheder, gode shoppingmuligheder og ikke mindst lækker, italiensk mad og gode vine. Sicilien byder på så mange fantastiske rejsemål, at det kan være næste umuligt vælge. Jeg har dog et godt bud, nemlig Piraino på nordkysten. En smuk og uspoleret by med en fantastisk udsigt over det Thyrrhenske Hav mod Stromboli og de øvrige Lipariske Øer.

Fly:

Hos easyJet har jeg fundet nogle fantastisk billige flybilletter fra Hamborg til Catania på Sicilien. Priserne er lavest i juni, hvor billigste rejse er fra 3.06 – 20.06 til kr. 446. En anden mulighed er 06-06 – 13.06 til kr. 540, men der er også billige afgange i april, maj og juli.

Udvalgte rejsedatoer:

09.05 – 15.05   kr. 731

06.06 – 13.06   kr. 540

13.06 – 20.06   kr. 446

20.06 – 27.06   kr. 704

27.06 – 04.07   kr. 790

04.11 – 11.07   kr. 1.254

Hotel:

Jeg har fundet et superlækkert 3-stjernet hotel til dig i Piraino. Det hedder La Scogliera og ligger direkte ud til stranden ved Gilaca di Piraino. På restauranten på La Scogliari kan du nyde den storslåede havudsigt sammen med traditionelle egnsretter og glimrende lokale vine. Du kan også prøve en friskbagt pizza eller en række specialiteter fra de nærliggende Nebrodi-bjerge. Alle gæster har gratis adgang til stranden inkl. parasoller og liggestole.

På La Scogliera kan du nyde en god middag, mens solen går ned over De Lipariske Øer…

 

De Lipariske Øer, hvoraf de mest kendte er Volcano og Stromboli, ligger ud for hotellet, der ligger 50 minutters kørsel fra Messina.

La Scogliera er naturligvis kun et eksempel, her har du et godt bud på et 4-stjernet strandhotel med panoramaudsigt:

Village Suvaki**** har bl.a. et fantastisk pool-område…

Der findes naturligvis  mange andre hoteller på Sicilien. Prøv evt. at kigge denne liste fra Trivago igennem – her er hoteller i alle prisgrupper og områder på øen:

Sådan ser regnestykket ud:

Hvordan kommer du rundt på øen?

Sicilien har i de senere år opbygget et fint, offentligt transportsystem. Men – i kan faktisk få en lejebil i en uge for kun kr. 963 på Skyscanner eller kr. 482 pr. person inkl. fri kilometer og ”fair brændstofpolitik” – som du altid bør vælge. Med denne lille investering kan I hurtigt og billigt komme frem til det hotel, I vælger og komme lidt rundt på øen – og måske slå et smut forbi Taormina med udsigt til vulkanen Vesuv.

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *