Badeferie i Vestafrika: kr. 1.760 inkl. fly fra København og strandhotel med morgenmad

Velkommen til Gambia – Vestafrikas mindste land med masser af sol – og strande i verdensklasse! Du kan samtidig glæde dig til spændende oplevelser og en atmosfære, du ikke finder noget andet sted i verden.

Lige nu har Spies rekordbillige flybilletter til Gambia i december – og et par gode afgange i november. Du kan f. eks. få en returbillet fra København til Banjul for kun kr. 899 med afgang 4. december og retur en uge eller 14 dage senere. Der er flere afgange i december til lidt højere priser – se oversigten neden for.

Vil du bo billigt, men godt, har jeg fundet et dejligt strandhotel til dig til kun kr. 1.722 for en uge for et dobbeltværelse med morgenmad – eller kr. 861 pr. person. Det betyder, at hele rejsen inkl. flybillet kan gøres for kr. 861 + 899 = kr. 1.760.

Er du til lidt mere luksus, har jeg fundet et godt, 4-stjernet strandhotel med morgenmad til en suveræn pris.

Flybilletter:

Her har du de bedste priser fra Spies til Gambia i december:

Der er også et par flytilbud med afgang i november:

20.11: København – Banjul    kr. 3.199

27.11: København – Banjul    kr. 2.499

 

Hoteltilbud:

Dette hotel ligger ved Bijilo Strand, Bijilo Skovpark og Kololi Strand. Hotellet har egen restaurant, udendørs pool og 2 barer. Desuden en udendørs pool og 2 barer/lounger. Foruden gratis kontinental morgenmad tilbydes gæsterne bl.a. gratis Wi-Fi.

Det tager ca. 25 minutter i taxi at køre til hotellet fra lufthavnen.

Dette overnatningssted ligger lige ud til stranden og Atlanterhavet. Der er kun 10 minutter til Banjul’s centrum til fods. På restauranten kan I nyde et bredt udvalg af internationale og lokale retter – og et bredt udvalg af drikkevarer i baren, ligesom der er en natklub, hvor I kan hygge jer til ud på de små timer.

Resortet ligger 24 km fra Banjul Internationale Lufthavn.

Laico Atlantic Hotel**** har sit eget, private strandområde…

 

– og en veludstyret bar med et stort udvalg i kølige drinks og andre drikkevarer…

Andre strandhoteller:

Ovennævnte hoteller er naturligvis kun eksempler. Har du lyst til noget andet kan du prøve at kigge i denne oversigt over ledige strandhoteller med gode bedømmelser:

Flere gode rejsetilbud fra Rejsepiraten – klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *