Drømmeferie ved Det Indiske Ocean: 8 eller 15 dage på TOP 4-stjernet resort fra kun kr. 5.257 inkl. fly

Hotellet har flere pools og ligger lige ud til Det Indiske Ocean med egen, privat strand…

På de smukke kyster lige nord for Mombasa finder du kridhvide strande, turkisblåt hav og vajende kokospalmer. En eksotisk badeferie bliver ikke bedre end her langs Kenyas kyst, hvor du også finder masser af strandhoteller i verdensklasse, 3 golfbaner af høj kvalitet og utallige tennisbaner. På havet er der mulighed for spændende dybhavsfiskeri, samt snorkling og dykning på verdens næstlængste koralrev ud for kysten. Er du til byliv, kan du tage ind til Mombasa og shoppe i byens gamle bydel og hygge dig med en god middag og en drink på et af byens mange spisesteder. Og holder du af safari, er der kun 2 timers kørsel til den smukke nationalpark Shimba Hills med elefanter, løver, leoparder, aber, bøfler og giraffer i massevis.

Normalt skal du give 10 – 15.000 kr. for en rejse til Kenyakysten med et dansk rejsebureau. Men ved at kombinere nogle superbillige flybilletter fra Lufthansa med nogle særdeles skarpe priser på et skønt luksushotel med privat strand er det lykkedes mig at strikke en rejse sammen til under det halve!

Fx kan du få 8 dages ferie med morgenmad på det anmelderroste Severin Sea Lodge**** fra 6. – 14. oktober for kun 5.257 kr. inkl. fly fra Billund. Der er masser af andre afgange i oktober, november og december til stort set samme priser, ligesom du har mulighed for at vælge 15 dage i stedet for 8.

Flytilbud

Billund – Mombasa 06.10 – 21.10:

Billige rejsedatoer:

Stort set alle flybilletterne koster 3.205 kr. pr dags dato (15.09.2021).

Hoteltilbud

Severin Sea Lodge**** 06.10 – 14.10:

Prisen på 513 kr. er pr. nat for et dobbeltværelse, dvs. 257 kr. pr. person. Hotellet har pr. dags dato ledige værelser  på alle de datoer, jeg har nævnt ovenfor med billige flyafgange. Priserne for et dobbeltværelse ligger fra 513 kr. – 723 kr. pr. nat.

Severin Sea Lodge – skønt hotel nord for Mombasa

Severin Sea Lodge ligger direkte ud til stranden og det Indiske Ocean og er et virkeligt skønt hotel med alt, hvad hjertet kan begære til en god badeferie, bl.a. to swimmingpools, begge med børneafsnit, to restauranter, bar, mini supermarked m.m.

Allerede ved ankomsten mærker man den kenyanske service og gæstfrihed. Alle smiler og er glade, og man føler sig hjerteligt velkommen.

Byggestilen er klassisk swahili på Severin Sea Lodge. Receptionen er ét stort og åbent område (dog overdækket), men med masser af palmer i området omkring receptionen.

Hotellet råder over 190 værelser, og møblementet er på alle værelserne i håndskåret træ og i en generel ”naturlig” stil. Udsigten fra alle værelser vender i retning mod vandet, og alle værelser har balkon eller terrasse. Fra området ved værelserne og ned til stranden er der en flot og frodig have med masser af grønt og palmer i alle størrelser.

På værelserne er der eget privat bad/toilet, aircondition, trådløst internet, safety box og håndklædeservice. Over sengene er der myggenet.

På hotellet er der eget spa- og wellnessområde samt windsurf-center.

Hotellets har to restauranter, hvoraf den ene er den prisvindende restaurant, Imani Dhow, der er kendt for sine seafood specialiteter og sit internationale køkken. Denne restaurant er en traditionel dhow – et sejlskib – der ligger strandet, og nu er ombygget til restaurant, hvor man kan sidde og nyde den dejlige mad til lyden af Det Indiske Oceans brusen mod stranden.

Severin Sea Lodge ligger 12 km nord for Mombasa.

Sådan ser regnestykket ud:

Priserne er pr. person og fundet den 15. september 2021.

Rigtig god rejse!

PS! Du bør naturligvis altid tjekke de seneste rejseanbefalinger vedr. Covid-19. Her finder du de seneste rejserestriktioner vedr. Kenya: https://www.skyscanner.dk/rejserestriktioner/ke/29475203?origin=29475373

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *