Forårstur til Disneyland Paris: 2 nætter på 3,5* hotel med pool fra kun 769 kr. inkl. entrebilletter og gratis afbestilling

Forkæl din familie og venner med en forårstur til Disneyland Paris. Her kan I prøve kildrende karruseller, se festlige optog, storslåede parader og opleve masser af sjov med Mickey og hans venner. Alt sammen til en utrolig lav pris!

 

HOTEL

Jeg har i mit eksempel valgt et ophold fra 13. – 15. marts for 2 voksne og 2 børn til en samlet pris af 1.395 kr. eller 349 kr. pr. person. Ønsker du at rejse på et andet tidspunkt, indtaster du bare den ønskede periode på bookingsiden, hvor du også kan ændre antallet af rejsedeltagere. Her kan du med fordel bruge lavpriskalenderen, som du finder et stykke nede på bookingsiden hos DTF-Travel.dk, til at finde frem til de billigste rejsedage.

Om hotellet

Hotellet tilbyder gratis transport til og fra forlystelsesparkerne morgen til aften. Men du kan også gå derhen, det tager ca. 10-15 min. I har gratis adgang til hotellets opvarmede, indendørs pool, som er åben året rundt. Der er gratis, trådløst internet i alle lejligheder. Kontakt receptionen ved ankomst for præcise tidspunkter for transferbussen til forlystelsesparkerne.

Transport til hotellet

Fra Charles de Gaulle og Orly lufthavnene kan I nemt komme til hotellet med shuttlebusser, som I kan forudbestille i forbindelse med hotelbookingen. En anden mulighed er at tage SNCF-toget fra lufthavnen, det kører hvert kvarter, koster mellem 35 og 55 kr. og tager blot 10 minutter.

Andre hoteller

Der findes langt billigere og også langt dyrere hoteller end det, jeg har valgt. Her har du et link til samtlige 37  hoteller i eller ved Disneyland Paris:

ENTREBILLETTER

Jeg har fundet disse billetter hos Tiqet.com til priser, der er noget lavere end det, du skal betale på Disneyland’s egen  hjemmeside:

 

Prisberegning:

 

Billeder fra Disneyland…

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *