Gør din amerikanske drøm til virkelighed: 12 dages Road Trip i Florida inkl. direkte fly, startpakke og en Ford Mustang Cabriolet til kun kr. 4.529

 

Mustang

Solskinsstaten Florida er et sandt eldorado for rejsende, uanset om du er til oplevelser eller strandferie. Attraktionerne ligger tæt, og overalt er der fantastiske strande og naturområder.

Vi har sat en rejserute sammen, der giver dig mulighed for at opleve de fleste seværdigheder med en god balance imellem natur, byer og strande. Til en pris langt under, hvad du normalt skal betale. Med i prisen er flyrejse, overnatning første nat i Fort Lauderdale samt 12 dages leje af en Ford Mustang Cabriolet eller tilsvarende. Vil du hellere have en lukket bil, kan du leje en Mercedes E Class eller tilsvarende for kun kr. 2.557. Turen finder sted i marts, men du har også mulighed for at tage af sted i januar til stort set samme, lave pris.

Du flyver fra Kastrup til Fort Lauderdale 18. marts og lander kl. 21:00, sætter dig ind i din cabriolet og kører til  hotellet bare 16 minutter væk. Og så er du klar til 12 dages spændende oplevelser næste morgen.

 • Rejsetidsrum: 18.03.2015 – 30.03.2015
 • Varighed: 12 dage
 • Lufttemperatur på rejsetidspunktet: 25° C
 • Vandtemperatur på rejsetidspunktet: 24° C
 • Afgangslufthavn: København
 • Ankomstlufthavn: Fort Lauderdale (Miami)
 • Flyselskab: Norwegian
 • Hotel første nat: The Harbor Beach Inn***
 • Pris for dobbeltværelse: kr. 709
 • Forplejning: uden
 • Særlige ydelser: Gratis internet og parkering
 • Bedømmelse: 96% videreanbefalinger og 4,1/5 hos Expedia baseret på 144 anmeldelser
 • Beliggenhed: Ved strand
 • By: Fort Lauderdale ca. 16 minutters kørsel fra lufthavnen
 • Lejebil: Ford Mustang Cabriolet eller tilsvarende i 12 dage
 • Alternativ: Du kan også leje en Mercedes E Class for kun kr. 2.557
 • Pris: kr. 4.529, hvis to rejser sammen

Rejserute

Nedenstående rejserute er kun et forslag. Du har naturligvis helt frie hænder til at ændre på ruten så meget, du har lyst.

Rutekort

Ruteplan

Med hensyn til overnatning i de enkelte byer på rundrejsen kan du med fordel besøge Expedia.dk, hvor du finder et stort og varieret udvalg af hoteller og moteller i alle prisklasser.

Højdepunkter

Key West

Key West er det kontinentale USA’s sydligste punkt. Ikke alene er byen smuk, men turen derned via Florida Keys er en af de mest bjergtagende oplevelser i USA med smukke udsigter, øer, broer og strande. Du bør gøre holdt ved Bahia Honda State Park, som er en af verdens smukkeste strande.

Old Town, Key West

Old Town, Key West

 

Hemmingways stamværtshus i baggrunden på hovedgaden i Key West

Hemmingways stamværtshus i baggrunden på hovedgaden i Key West

 

En fin og prisbillig overnatningsmulighed i Key Largo er Key Largo Motel

En fin og prisbillig overnatningsmulighed i Key Largo er Key Largo Motel

Og når du er der, så læg også vejen forbi Seven Miles Bridge. I Key West er det et must at besøge Southern Most Point og Hemmingways hus – og nyde en Daiquiri på hans yndlingsværtshus Sloppy Joe’s Bar. Du får ikke bedre drink på hele turen…!

Everglades

USA’s tredjestørste nationalpark hedder Everglades – og den er stor! Så stor, at du på forhånd er nødt til at vælge det ud, du vil se. Vi vil anbefale, at du besøger Royal Palm / Anhinga Trail eller Eco Pond, hvor du har fine muligheder for at iagttage dyrelivet.

Alligator

Når du kører langs Tamiami Trail er der mange steder, hvor du kan gøre holdt og efter en kort spadseretur spotte bl.a. havskildpadder og alligatorer.

Fort Myers

På turen op til Fort Myers bør du stoppe op ved Sanibel og Captiva Island. Ikke bare for at tage en svømmetur, men begge steder råder også over nogle fantastiske vildtreservater. I selve Fort Myers bør du besøge The Edison and Ford Winter Estates og bagefter nyde en drink i parken.

Tampa

Både i og omkring Tampa er der masser af ting at foretage sig. Har du lyst til sjov og action, så kig nærmere  på Busch Gardens – en enorm forlystelsespark med mange attraktioner.

Florida Aquarium - spændende oplevelse for både børn og voksne

Florida Aquarium – spændende oplevelse for både børn og voksne

Er du mere til dyreliv og natur, så besøg Florida Aquarium. Er du til sport, så se en hockey kamp i Tampa Bay Lightning. Hvis ingen af disse muligheder fanger dig, kan du jo tage på shopping i en af de mange malls (shopping centre).

Orlando

Når du gør holdt i Orlando befinder du dig i forlystelsesparkernes hovedstad. Blandt de mest berømte er Sea World, men du kan også vælge Disney World eller Disney Animal Kingdom.  Er det ikke lige dig, kan du gå på shopping i et af de mange storcentre, se en basketballkamp, nyde de gode restauranter eller besøge et museum.

Miami

Miami er højdepunktet på dit road trip, og du har godt tre dage til disposition her. Udover at nyde de fantastiske strande på South Beach og folkelivet og restauranterne på den verdensberømte strandpromenade Ocean Drive er der utroligt meget andet, du kan foretage dig.

Ocean Drive - fantastisk stemning, folkeliv, restauranter og caféer - i første række til Miami South Beach

Ocean Drive – fantastisk stemning, folkeliv, restauranter og caféer – i første række på Miami South Beach

Måske burde du indlogere dig på et af de mange Art Deco-hoteller på Ocean Drive - her udsigten fra Hotel Avalon

Måske burde du indlogere dig på et af de mange Art Deco-hoteller på Ocean Drive – her udsigten fra Hotel Avalon, hvor vi selv har boet

En spadseretur gennem Art Deco distriktet er et must, men også et besøg i downtown og cruise-molen med sit spraglede folkeliv og mange cafeer og restauranter hører med – og naturligvis et besøg i Little Havanna, Cuba på amerikansk, hvor der spilles skak og rulles cigarer til den store guldmedalje.

Prøvebooking fly:

Flypris goleif

 

Flybillet

Når du har klikket på ovenstående link, kommer du til goleif’s hjemmeside. Her indtaster du København som afgangslufthavn og Fort Lauderdale som ankomstlufthavn. Desuden 18. marts som udrejsedato og 30. marts som hjemrejsedato.

Prøvebooking hotel:

Hotel Harbor pris

Hotel

Prøvebooking bil:

Billeje pris

Bil

admin

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *