Julemarked i Hamborg: bo på anmelderrost, 4* designhotel i centrum m/morgenmad for kun kr. 281 pr. nat

Hamborg er kendt for sin fantastiske julestemning. Det største julemarked ligger på den store plads foran det imponerende rådhus og er min egen personlige favorit. Her finder du godt 150 hyggelige salgsboder med alt, hvad hjertet kan begære. Fra kunsthåndværk, mode og legetøj, til julespecialiteter som glühwein, bratwurst, ost og brændte mandler. Alt sammen til fornuftige, tyske priser. Prøv også de smukke julemarkeder i Mönckebergstrasse, på Jungfernstieg og Spitalerstrasse, på Gänsemarkt, ved Stadthausbrücke og Binnenalster.

Hoteltilbud

Priseksempel 28. – 29.. november:

Gode hoteller i Hamborg kan være ret dyre i juleperioden, hvis du ønsker at bo centralt. Jeg har dog fundet et virkelig godt, 4-stjernet hotel i St. Pauli-området i gåafstand fra de mest kendte julemarkeder til priser fra kr. 561 for et dobbeltværelse med morgenmad – eller  281 kr. pr. person ved 2 voksne. Og har I et eller 2 børn med under 12 år, så bor de gratis! Priserne er inkl. gratis afbestilling.

Hotellet ligger lige ud til den smukke Planten und Blumen Park og gæsterne giver beliggenheden karakteren 9,2 = “Fantastisk”.

Prisoversigt

Alle priser er fundet den 20.09.2021

Julebyen Hamborg

Andre spændende oplevelser i Hamborg

Hvis du har tid til overs efter at have besøgt et eller flere af de mange julemarkeder, byder Hamborg på utroligt mange andre, spændende oplevelser. Her har du en oversigt:

Hvad skal man se i Hamborg

Rigtig god rejse!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *