Juleshopping i London: 2 dage med direkte fly og 3-stjernet hotel med morgenmad til 733 kr.

 

ChristmasinOxfordStreet

London er en fantastisk by at gå på juleindkøb i. Stormagasinerne kappes om at overgå hinanden i vareudbud og vinduesudsmykning, og overalt er der små specialbutikker for de, der foretrækker det mindre mainstream.

Normalt er det dyrt at tage til London op mod jul, hvor hotelpriserne traditionelt får en ekstra tand. Vi har dog strikket en tur sammen til en pris, der er så lav, at du næsten ikke har råd til at blive hjemme.

Rejser I to sammen, kan I bo på det 3-stjernede hotel Queen’s Garden med 50% rabat. Prisen pr. døgn for to personer er 509 kr. med morgenmad. Hotellet ligger centralt tæt på undergrundsbane og blot 5 min.’s gang fra Arsenal Emirates Stadium.

HotelbookingMen, du skal være hurtig: Tilbuddet udløber 30. oktober!

Rejser du f. eks. fra Billund den 9. eller 10. december og retur igen et par dage senere, skal du kun betale kr. 224 for flybilletten t/r med Ryanair:

Ryanair bll lon

Der er mange andre afgange fra Billund til attraktive priser, ligesom Ryanair også flyver til London fra Aarhus Lufthavn i december 4 gange ugentligt til priser fra 224 kr. for en returbillet.

Her booker du en billig flybillet: Ryanair

Her booker du dit hotel: HRS Deals

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *