Juleshopping i Rom: 2 nætter på dejligt, 4-stjernet hotel m/morgenmad kun kr. 659 inkl. fly fra København

rom ude x

Er du træt af det sure, danske vintervejr? Og den kommende måneds juleræs? Så flyv til Rom på juleshopping. Her kan du nyde solen og det milde klima, med udendørs servering på de fleste cafeer og restauranter. Og skulle det blive lidt køligt, bliver varmelampen tændt, så du kan holde varmen, mens du nyder din espresso.

Rom er en fantastisk by - også når det gælder shopping

Rom er en fantastisk by – også når det gælder shopping

Hoteltilbud:

I dag har jeg fundet et dejligt, 4-stjernet hotel i Rom med super beliggenhed — til en fantastisk pris: kun kr. 286 pr. person for 2 overnatninger inkl. gratis varm og kold morgenmadsbuffet.

Club House Roma**** ligger i et fredfyldt kvarter kun 100 m fra nærmeste metrostation og 2 stop fra Vatikanet. Alle værelser har aircondition, gratis WiFi og satellit-tv. Den Spanske Trappe og Trevi-fontænen ligger blot 10 minutters kørsel fra Club House med metroen. Hotellets flersprogede personale står til rådighed døgnet rundt og kan hjælpe med turistinformation. Der er også gratis WiFi på fællesområderne. Hotelbaren serverer forfriskende vine, eksotiske cocktails og lettere anretninger.


hotel286

button_se-hoteltilbuddet-her

 Der findes naturligvis masser af andre hoteller i Rom i alle prisgrupper. Dem kan du se nærmere på her:


button_andre-hoteller-i-rom

 Flybilletter:

Lige nu kan du finde utroligt billige flybilletter fra København til Rom på Skyscanner, f. eks. skal du kun give kr. 373 for en returbillet fra 14. – 16. december.
fly1

 

button_se-flytilbuddet-her

Andre prisbillige afgange i december:

07 – 09.12      kr. 411

08 – 10.12      kr. 506

13 – 15.12      kr. 373

14 – 16.12      kr. 373

15 – 17.12      kr. 411

Ovenstående er kun et udpluk. På Skyscanners lavpriskalender finder du en samlet oversigt over alle, prisbillige afgange i december og januar.

Volkswagen julequiz 2016 – vind en kør-selv ferie i den nye VW Tiguan

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *