Kort ferie i Rom: 3 dage inkl. fly (fra Billund eller København) og 4-stjernet hotel til kr. 844

 

Trevi-fontænen er et af de klassiske samlingspunkter i Rom

Den italienske hovedstad Rom er en fascinerende blanding af verdensberømt kunst, arkitektur og solrige piazzaer. Kombinationen af imponerende historie og pulserende storby gør den til det perfekte sted at holde en miniferie. Her kan du opleve Peterskirken og Vatikanet, tage dig et hvil på Den Spanske Trappe – og supplere alle indtrykkene med lækker italiensk mad på en af de mange gadecafeer.
Det er hurtigt og nemt at komme rundt i Rom takket være byens velorganiserede busservice, men de snævre brostensbelagte gader kan ofte lige så nemt – og sikkert mere behageligt – tilbagelægges til fods.

Det italienske køkken er verdensberømt og det romerske køkken hører til i toppen. Den mest berømte ret er formentlig spaghetti carbonara, men romersk mad er meget mere end bare pasta. Som al anden, italiensk mad tager den ganske enkelt udgangspunkt i årstidens råvarer af god kvalitet. Og vinen er heller ikke dårlig. Cin cin!

Ved at kombinere nogle superbillige flybilletter med et par gode hoteltilbud har jeg skruet en rejse sammen til kun kr. 724 for 3 dage/2 nætter på et godt 3-stjernet hotel og kr. 844 på et 4-stjernet.

Fly:

Lige nu kan du finde utroligt billige flybilletter til Rom fra både Billund og København. Priserne ligger fra 400 – 600 kr. for en returbillet med direkte fly, de fleste afgange med Ryanair og dermed 10 kg gratis håndbagage, en del med Norwegian. Billigste billet lige nu fra Billund er fra 6. – 8. juni til kr. 408. Laveste pris fra København er fra 16. – 18. maj til kr. 425.

 

Udvalgte rejsedatoer fra Billund:

 

Udvalgte rejsedatoer fra København:

Alle priser er fra 18. marts 2017

Der er masser af andre afgange end ovennævnte med rejselængder fra 1 døgn og opefter – du kan evt. selv prøve at lege lidt med mulighederne her på Skyscanners Lavpriskalender.

Hotel:

Jeg har på Trivago fundet et par attraktive hoteltilbud. F. eks. kan du bo på det anmelderroste, 3-stjernede  Hotel Kolping fra 6. – 8. juni for kun kr. 316 pr. nat for et dobbeltværelse, dvs. kr. 158 pr. person.

Eller fra 6. – 8. juni på det 4-stjernede Villa Torlonia for kun kr. 436 pr. nat for et dobbeltværelse eller kr. 218 pr. person. Hotellet får fine anmeldelser, har et dejligt haveanlæg, gratis wifi og aircondition – og så ligger det blot 5 minutters gang fra metrostationen Policlinico, hvorfra der kun er 4 metrostop  til Colosseum og Forum Romanum.

Der er naturligvis mange andre hoteller i Rom. Så hvis ovennævnte ikke passer til dine ønsker eller er udsolgte, så kan du prøve at kigge i denne oversigt over ledige hoteller i Rom, som jeg har lavet vha. Trivago:

Sådan ser regnestykket ud:

Den Spanske Trappe i hjertet af Rom

Transport fra lufthavnen til hotellet:

Det nemmeste er at tage en taxa fra Ciampino lufthavnen, der ligger ca. 16 km fra Rom. Det er også dyrest, ca. 40 – 60 euro. Det billigste er at tage en Terravision-bus. De er billige, ca. 4 euro, og kører til Termini-stationen, hvor du kan komme relativt let videre med en anden bus eller metroen. Busserne holder lidt længere væk fra lufthavnen end taxa’erne, men ikke meget. Gå til venstre, når du forlader lufthavnen, fortsæt nogle meter, og du vil se dem.

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

admin

2 comments

 1. Hejsa
  Kan i måske finde/lave mig en rejse pakke. Jeg tænker på fly og hotel Inc morgenmad. Og så i Ca 4 dage og tre overnatninger. Jeg bliver 50 år og vil gerne give mine nærmeste et par dage med hygge.
  Står og skal til Paris i efterårsferien, 5 voksne og en baby på 0år..
  Håber på lidt hjælp.
  På forhånd tak.

  • Hej Ulrich,
   Tak for din henvendelse!Regner med at vende tilbage først på ugen.
   Lige et par spørgsmål: Hvordan har du tænkt dig, at I skal bo i Paris? På 2 eller 3 værelser? Fordeling? Hvad med pension? Skal det være med morgenmad eller evt. halvpension, hvor I spiser ude til frokost og hjemme om aftenen pga. babyen?
   Med venlig hilsen,
   Rudi/Rejsepiraten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *