Last minute: 7 dages all inclusive på Algarvekysten inkl. fly for kun 1.498 – normalpris kr. 6.798

Har du fri i næste uge? Og kan du komme tidligt op i morgen? Så kan du få en uges ferie med all inclusive på Algarvekysten for kun kr. 1.498 inkl. fly fra København. Det lyder jo som det glade vanvid, da normalprisen er kr. 6.798, men Bravo Tours er tilsyneladende brændt inde med et antal last minute rejser, som skal væk her og nu! Der er lige nu 5 rejser tilbage til denne pris, så du skal være LYNHURTIG!

Strandresort med spektakulær beliggenhed

Auramar Beach Resort ligger tæt på stranden. Højt hævet over havet med en betagende udsigt over Albufeiras maleriske og fascinerende kystlinje. Det er for mange den helt perfekte beliggenhed!

Fra det dejlige, højtliggende poolområde har I en fantastisk udsigt til det glitrende Atlanterhav. Her er både to pools, separat børnepool, solsenge og parasoller. Her er også en indendørs pool. Når I har badet og solet jer, kan I ved lavvande gå langs stranden ind til den gamle by i Albufeira. I kan også blive på hotellet og nyde den gode underholdning og mange aktiviteter, der er for alle aldre.Når I bor på Auramar Beach Resort er jeres ferie med All Inclusive fra april til oktober. På resortet finder I flere gode snackbarer, hvor I bl.a. kan nyde en let frokost ved poolen med en fantastisk udsigt. I kan selvfølgelig også gå i restauranten, hvor I både kan spise ovenpå og nedenunder. Det giver god plads og skaber en hyggelig atmosfære.

Alt dette kan du opleve til ren foræringspris – men som sagt – du skal tidligt op i morgen, hvis du vil med! Go’ rejse til de heldige!

 

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *