Mallorca i juli: 8 dage kun kr. 2.420 inkl. fly

strand

Som du sikkert ved, er priserne på rejser til Spanien nærmest eksploderet i den seneste tid. F. eks. koster  billigste Mallorca-rejse lige nu med Spies kr 4.249 på et 2-stjernet hotel i juli. Men – ved at tænke lidt kreativt kan du komme en uge til Mallorca for kun 2.420 inkl. fly. Du skal simpelthen vælge Hamborg i stedet for en dansk lufthavn. Så kan du flyve til Mallorca i juli for kun kr. 801 t/r. Det betyder, at du kan holde en uges ferie på øen for kun kr. 2.420, hvis du vælger et hyggeligt familiepensionat på østkysten med pool og havudsigt – eller kr. 3.432 for et 3-stjernet hotel m/morgenmad i Paguera, en af Mallorcas mest populære feriebyer med masser af cafeer, restauranter og butikker – og en fantastisk strand.

Lad dig ikke afskrække af at skulle flyve fra Hamborg. Bor du vest for Storebælt er køretiden ca. den samme som til Københavns Lufthavn, men du slipper for broafgiften.

Sådan ser regnestykket ud:

regnestykke3

Hoteller:

Herunder kan du læse mere om hotellerne:

Pension San Francisco i Portocolom på østkysten:

sanfranpris3

button (42)

Residencia Sutimar i Paguera vest for Palma:

sutimarpris2

button (42)

Ovennævnte er kun et par eksempler, og bliver formentlig snart udsolgt. Andre ledige hoteller på Mallorca finder du her:

button (44)

Andre muligheder finder du hos Expedia, Hotels.com og Trivago

Flybilletter:

Den billigste flybillet lige nu fra Hamborg til Palma de Mallorca i skoleferien er med afrejse 28. juli og hjemkomst 04. august og koster kr. 801:

flypris801

 

button (43)

Der findes flere andre billige flybilletter:

30.07 – 04.08    kr. 734

30.07 – 06.08    kr. 1.060

En opdateret oversigt over alle flyafgange fra Hamborg til Mallorca i juli finder du her i Skyscanners lavpriskalender.

Sådan kommer du til Hamborg:

De fleste danskere tager bilen til Hamborg Lufthavn, som ligger 154 km syd for grænsen. Parkeringsforholdene er fine. Læs nærmere her – vejledningen er på dansk.

Du kan også tage bussen fra Aarhus – eller København.

Vi ønsker dig rigtig god sommerferie!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *