Miniferie i Berlin: 2 nætter kr. 760 inkl. fly og centralt hotel*** m/morgenmad

Storbyen Berlin har alt, hvad hjertet kan begære – og til et hvert budget. Spændende attraktioner, shopping i verdensklasse, restauranter og caféer i tusindvis. En by, du kan besøge året rundt, men som efter min mening er skønnest her i det tidlige efterår. Og så tager det kun en time at komme derned med fly fra Billund og København. Lige nu er priserne på flybilletter helt i bund – se oversigten her under fra Travelmarket. Det betyder, at I f. eks. kan få to nætter i Berlin på Hotel Alte Galerie am Kudamm*** med morgenmad for kr. 760 inkl. fly, hvis I er to, der rejser sammen. Der er også masser af mulighederne for billig familieferie i efterårsferien med flypriser under kr. 500 fra både Billund og København.

Sådan ser regnestykket ud:

Flybilletter:

Billund-Berlin Schönefeld 8. – 10. oktober:

 

København – Berlin Tegel 26. – 28. september:

 Udvalgte flyafgange:

Hotelophold:

Dette lille hotel ligger i Berlins elegante Charlottenburg-kvarter, 2 minutters gang fra den berømte boulevard Kurfürstendamm. Hotellet ligger i en rolig sidegade, 5 minutters gang fra stationerne Adenauerplatz U-Bahn (metro) og Savignyplatz S-Bahn (lokalbane). Derfra er der hurtig transport til alle byens seværdigheder, messeområdet ICC og begge lufthavne. Hotellet serverer en varieret morgenbuffet, som er inkuderet i værelsesprisen.

Hvis du har andre ønsker, har jeg lavet denne oversigt over 3- og 4-stjernede hoteller i Berlin til gode priser fra Hotels.com. Tilbuddene er som standard beregnet på to personer i dobbeltværelse, men er du alene – eller er I en familie med børn, har du naturligvis mulighed for at gå ind og vælge præcist det, du har behov for.

 

Til sidst lidt billeder:

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *