Oplev sensommeren i Rom: 3 nætter på 4* hotel for kun kr. 867 inkl. fly

Ingen andre hovedstæder i verden har en så fascinerende blanding af verdensberømt kunst, arkitektur og solrige piazzaer. Kombinationen af imponerende historie og pulserende storby gør den til det perfekte sted at holde en miniferie. Her kan du opleve Peterskirken og Vatikanet, tage dig et hvil på Den Spanske Trappe – og supplere alle indtrykkene med lækker italiensk mad på en af de mange gadecafeer. Det er hurtigt og nemt at komme rundt i Rom takket være byens velorganiserede busservice, men de snævre brostensbelagte gader kan ofte lige så nemt – og sikkert mere behageligt – tilbagelægges til fods. Det italienske køkken er verdensberømt og det romerske køkken hører til i toppen. Den mest berømte ret er formentlig spaghetti carbonara, men romersk mad er meget mere end bare pasta.Som al anden, italiensk mad tager den ganske enkelt udgangspunkt i årstidens råvarer af god kvalitet. Og vinen er heller ikke dårlig. Cin cin!

Ved at kombinere nogle superbillige flybilletter med et godt hoteltilbud har jeg skruet en rejse sammen til kun kr. 867 for 4 dage/3 nætter på et godt 4-stjernet hotel i hjertet af Rom.

Generated button

Flytilbud

Lige nu kan du finde utroligt billige flybilletter til Rom fra både Billund og København i hele september måned. Priserne ligger i niveauet 200 – 400 kr. for en returbillet med direkte fly. Du flyver med Ryanair, hvor du kun må medtage en lille taske med målene 40 x 20 x 25 cm uden merpris. I de fleste tilfælde må du derfor påregne en merudgift til ekstra bagage.

Fra København

De billigste billetter er fra 19. – 22. september med afgang fra København. Her er prisen ultra lav, nemlig kr. 86 for en returbillet!

Generated button

Billige flyafgange fra København:

 

 

 

 

 

 

Alle priser er fra 20.08.2021

Fra Billund

Generated button

Billige flyafgange fra Billund:

Alle priser er fra 20.08.2021

Hoteltilbud

Jeg har fundet et dejligt, 4-stjernet hotel til en særdeles skarp pris hotel i hjertet af Rom –  tæt på mange af de mest kendte attraktioner – og lige ved Termini togstationen.

Der findes mange andre hoteller i Rom, så hvis du ønsker noget andet end Hotel Demetra, så har du her et link til en komplet liste over ledige hoteller i Rom:

Sådan ser regnestykket ud for en rejse med fly fra København 19. – 22. september, når 2 rejser sammen:

Rigtig god rejse!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *