Snesikker skiferie – også i påsken: 7 dage på dejligt chalet kun kr. 1.155 inkl. liftkort

Kom du ikke af sted på skiferie i år? Eller kunne du godt trænge til at få luftet skiene en gang mere? Eller måske to gange mere? Så fortvivl ikke. Du har stadigvæk mulighed for at komme af sted til nogle af de bedste skiområder i Europa – og til en pris, du har råd til at betale. Vel at mærke til snesikre områder, som ligger højt og/eller tæt på en gletcher, så du kan være rimelig sikker på også at kunne drøne ned ad pisterne i påsken, som falder lidt sent i år.

SnowTrex har nemlig introduceret et nyt filter-værktøj på deres hjemmeside, hvor du kan udvælge præcist de skisportssteder i et givet land, hvor snesikkerheden er størst måned for måned. I kolonnen til venstre på deres hjemmeside kan du bl.a. vælge, om der skal være en gletcher i nærheden og hvor højt, skiområdet skal være beliggende.

Jamen, er det så ikke kanondyrt??? Nej – tværtimod! Som du kan se herunder, kan du faktisk få en uge i snesikre Superdevoluy til kun kr. 1.155 inkl. liftkort – også i påsken! En vanvittig lav pris, ikke mindst, når man tænker på, at liftkortet alene koster kr. 1.380 – altså mere, end hvad rejsen koster. De priser, du kan se herunder, gælder alle for 2 personer uanset lejlighedsstørrelse:

Superdévoluy, Frankrig, 7 dage:

Ischgl, Østrig, 7 dage:

Du kan naturligvis også tage til et af de mest snesikre områder i Østrig, festglade Ischl i en uge og forkæle dig selv på et 3-stjernet hotel for kun kr, 3.635 inkl. liftkort:

Alpe d’Huez, Frankrig, 7 dage:

Eller hvad med en uges 3- stjernet ferie i højtliggende Alpe d’Huez for kr. 2.240 inkl. et liftkort til en værdi af kr. 2.015?

Ovennævnte tilbud er naturligvis kun eksempler. SnowTrex har masser af andre gode tilbud på skiferier overalt i Europa. De fleste er på en uge, men du kan også vælge at holde ferie i 2, 3, 4 eller 5 dage.

Her har du en oversigt over samtlige 870 skiferietilbud lige nu hos SnowTrex:

Jamen, hvad med påskeferien?

Også her kan du finde supergode tilbud, bl.a. gælder det første tilbud i dette indlæg netop i påsken, dvs. en hel uges påskeferie på ski for kun kr. 1.155 inkl. liftkort. Her har du nogle flere eksempler:

Påsketilbud

Flirsch ved St. Anton, 7 dage:

Silvaplana, Schweiz, 3 dage:

Livigno, Italien, 7 dage:

SnowTrex har som sagt masser af andre gode tilbud i påsken end ovennævnte. Her har du en oversigt over samtlige påsketilbud:

Lad os slutte af med et par billeder:

Rigtig god skiferie!

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *