Supertilbud: 4 dage Mallorca kun kr. 891 inkl. fly fra Billund og strandnær lejlighed m/pool

pool

Er du træt af regn og rusk? Så tag et smut til Magaluf på Mallorcas sydkyst sidst i april. Her kan du nyde de skønne strande, solen, den gode mad og det pulserende natteliv – og bo på et spændende designhotel i 4 dage (3 nætter) for kun kr. 891. Det er 31 kroner billigere, end en returbillet med DSB fra Aalborg til København – på 2. klasse… Men – du skal nok være hurtig på Enter-knappen, idet så lave priser normalt ikke holder ret længe.

 • Rejsetidsrum: 21.04 til 24.04.2015
 • Varighed: 4 dage (3 nætter)
 • Lufttemperatur på rejsetidspunktet: 21°
 • Afgangslufthavn: Billund
 • Ankomstlufthavn: Palma
 • Flyselskab: Ryanair (inkl. 10 kg gratis håndbagage)
 • Ferielejlighed: 40 m2, fuldt udstyret, balkon m/udsigt, aircondition og fladskærms tv
 • Beliggenhed: 5 minutters gang fra vandet (sandstrand)
 • By: Magaluf, 22 min i taxi fra lufthavnen
 • Pris kr. 891 pr. person, når 2 rejser sammen
 • TIPS! Lej en bil i lufthavnen til kun kr. 108, hvis I gerne vil lidt rundt på øen. Så sparer I også bus eller taxi til og fra lufthavnen. Klik her!

strand
Dejlige strande

Strandene i Magaluf er brede, smukke og velholdte med lyst, finkornet sand og klart vand. De hyggelige strandpromenader er fyldt med restauranter, caféer og barer, hvor du kan slå dig ned for at få lidt skygge og noget at spise og drikke.

Magaluf er kendt for sit spændende og pulserende natteliv. Og har du lyst til at udfordre lykkens gudine, så ligger øens casino også her.

Lejlighedshotellet er udsmykket med Hed Kandi-inspirerede kunstværker overalt

Lejlighedshotellet er udsmykket med Hed Kandi-inspirerede kunstværker overalt

 Designhotel

Lejlighedshotellet Sotavento henvender sig primært til par og singler og ligger blot 5 minutters gang fra Magaluf-stranden og nattelivet omkring The Strip. De elegante lejligheder har minimalistiske hvide vægge og er udsmykket med Hed-Kandi-inspirerede kunstværker. Lejlighederne har alle egen balkon, satellit-tv, aircondition samt værdiboks. Samtlige lejligheder har desuden fuldt udstyret tekøkken.

Ved swimmingpoolen kan man nyde en drink i poolbaren eller slappe af i spabadet eller chill-out-loungen.

Restauranten og baren serverer snacks, måltider og drikkevarer indtil sent, herunder engelsk morgenmad hele dagen. Restauranter, barer og natklubber findes på The Strip, blot et par minutters gang derfra.

 Prøvebooking fly:

fly

Prøvebooking lejlighed:

lejlighed booking com

 

Bestil flybilletten her

Bestil lejligheden her

Bestil bilen her

Flere spændende tilbud fra Rejsepiraten her

admin

2 comments

 1. Hej
  Hva vil en tur til Mallorca koste for 2 personer i maj for 4 dage . Mvh
  Lejla hejgaard

  • Går ud fra du helst vil flyve fra Billund? Her er den billigste flyafgang 15. – 19. maj. Pris kr. 635 for en returbillet. Vil I bo billigt og godt vil jeg foreslå Hostal Oasis D’Or. Det er kun 2-stjernet, men pænt og i orden, god beliggenhed i Cala d’Or tæt ved stranden, har restaurant, pool og poolbar – og så er prisen kun kr. 891 for jer begge eller 446 pr. person for hele opholdet. Det betyder, at I skal af med kr. 635 + 446 = kr. 1.081 for fly og hotel. Hertil skal I lægge transport til hotellet. Vil I bo på et 4-stjernet strandresort med morgenmad, vil jeg anbefale Eix Alzinar Mar Suites i Can Picafort. Et fantastisk sted med stort set alt i faciliteter primært beregnet på voksne gæster. Det koster kun 1.343 for 4 dage eller kr. 672 pr. person. Dvs. at hotel og fly koster 635 + 672 = kr. 1.307 pr. person. Go’ tur til Mallorca! Mvh./Rudi/Rejsepiraten
   Link til flytilbuddet—> https://goo.gl/gLUI8z
   Link til Oasis d*Or: —> https://goo.gl/KgD8QH
   Link til Eix Alzinar: —> https://goo.gl/qux8Ef

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *