SUPERTILBUD! Nyd vintersolen på Mallorca: 7 dage i god, 3* lejlighed for kr 721 inkl. fly og lejebil!

hotel1

Her er et supertilbud til dig og dine 3 bedste venner: en uges aktiv ferie på Mallorca i januar, hvor I sagtens kan være heldige at opleve solfyldte dage så lune som danske junidage. Faktisk har Mallorca 26 solskinsdage i gennemsnit i januar.

Her er lidt inspiration: Lej en cykel og tag på tur i lavlandet, eller pak rygsækken med mad og drikke og oplev vidunderlige dage i bjergene. Eller tag på shopping i Palma. Alt sammen uden det mylder af turister, som du normalt oplever om sommeren. Faktisk anser mange lokale januar og februar for mere stabile måneder vejrmæssigt set end f. eks. marts og april.

Er I fire, koster det  kr. 721 pr. person. Er I to, koster det kr. 909.

trek

Sådan har vi sammensat rejsen:

I flyver fra Hamborg til Palma med easyJet den 23. januar for kr. 466 pr. person t/r inkl. alle gebyrer. I lufthavnen henter I jeres lejebil, en Polo til kr. 164 for en uge. Er den for lille, kan I leje en større for nogle få kroner ekstra. I kører nu til ferielejligheden i Port Alcudia. Den er 3-stjernet og får superfine anmeldelser på Trivago (87/100 baseret på 571 bedømmelser). Pris for en uges ophold — hold godt fast: kr. 855 for jer alle 4.

Prøvebooking fly:

flypris

Prøvebooking hotel:

hotelprismrjet

Prøvebooking bil:

bilpris

 

Flybillet

lejlighed

Bil

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *