Utroligt: 7 dage Madeira kun kr. 1.146 inkl. 3* hotel med pool, havudsigt og direkte fly fra København

strandx

Her er et supertilbud på en uges ferie på den portugisiske ø Madeira. Et feriemål med vidunderlig natur, gode shoppingmuligheder, skønne restauranter og barer – og et mildt og behageligt klima året rundt.

Madeira er normalt ikke noget billigt rejsemål. Lige nu er den laveste pris, vi har kunnet finde for en uges ophold på et 3-stjernet hotel med morgenmad og direkte fly fra Danmark her i forårsmånederne kr. 2.999 – eller næsten 3 gange så høj som den rejse, vi har strikket sammen til dig her.

trekx

Hvordan kan det lade sig gøre? Årsagen er den helt enkle, at Star Tour er brændt inde med nogle flybilletter fra København til Madeira, som de derfor sælger til lavpris. For afgangen 2. maj med hjemkomst 7 dage senere forlanger de kr. 348, hvilket er fantastisk billigt for en direkte returbillet. Jeg har checket på Skyscanner og her koster billigste returbillet på samme datoer kr. 3.277 med en rejsetid på over 10 timer hver vej.

Vi har fundet et godt, 3-stjernet hotel i nærheden af Funchal, Madeiras hovedstad. Det hedder Cheerfulway Bravamar Hotel og ligger lige ud til Atlanterhavet i den charmerende kystby Ribeira Brava med en fantastisk havudsigt. Det koster kun kr. 1.595 for en uge eller kr. 798 pr.  person. Dvs. hele rejsen kan gøres for 348 + 798 = kr. 1.146 pr. person, hvis 2 rejser sammen.

bravamar1

bravamar2

Prøvebooking fly:

Flypris
Prøvebooking hotel:

hotelprischeerful

 

udsigt
button (6)
button (7)

Flere gode tilbud på Rejsepiraten.dk – klik her!

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *