UTROLIGT! Jorden rundt i 27 dage for kun kr. 7.893 – København, Bangkok, Singapore, Sydney, Honolulu, Los Angeles, København

beachmedium

Har du drømt om at rejse jorden rundt? Men tænkt, at det blev for dyrt? Så har du chancen nu! Vi har nemlig skruet en rejse sammen, hvor du kan flyve rundt om kloden for under kr. 8.000. Vel at mærke med stop i fem af verdens mest spændende byer og lande.

Det hele starter i København den 8. marts, hvor du flyver med et af de nye Dreamliner fly til Bangkok. Efter nogle dage her går turen videre til Singapore, berømt for sin China Town, fashionable modeforretninger på Orchard Road og billige elektronik. To dage senere flyver du til Sydney. Her har du fire dage til at opleve en af verdens mest populære byer med sin berømte havnefront, operahuset, surf-strandene og sit fantastiske klima. Så er turen kommet til Honolulu på Hawaii-øerne midt i Stillehavet, hvor vi har sat 11 dage af, så du kan besøge flere af øerne, hvis du har lyst. Du slutter af med 3 dage i Los Angeles, hvor du kan nye solen og hippiemiljøet i Venice Beach, Universal Studios – eller slå et smut forbi Rodeo Drive i Hollywood. 3. april tager du et direkte fly /Dreamliner) tilbage til København.

Rejsen er naturligvis kun et forslag fra os – der er masser af muligheder for at ændre på datoerne, så de passer præcist til dine ønsker.

route map2

Rejserute:

Ruteoversigt

Alle priser er pr. 30. januar 2015 og er kun inkl. håndbagage. Du kan naturligvis altid få vasket undervejs for små penge, men har du f.eks. brug for en normal kuffert, kan du se bagagepriserne her:

Bagageomkostninger (DKK):

Bagagecost

Hvad med overnatning?

Udover flybilletterne har du naturligvis også brug for overnatning undervejs. Her finder du som sædvanlig et stort udvalg i alle prisklasser hos Expedia.dk eller Booking.com.

Har du brug for at leje en bil kan du med fordel bruge Mrjet.dk

Her booker du flybilletterne:

København-Bangkok

Bangkok-Singapore

Singapore-Sydney

Sydney-Honolulu

Honolulu-Los Angeles

Los Angeles-København

Prøvebooking København-Bangkok:

CPH-BKK2

Prøvebooking Bangkok-Singapore:

bkk-sin

Prøvebooking Singapore-Sydney:

sin-syd

Prøvebooking Sydney-Honolulu:

SYD-HON

Prøvebooking Honolulu-Los Angeles

HNL-LAX

Prøvebooking Los Angeles-København:

LAX-CPH

admin

3 comments

  1. jeg kan godt like dit route-map. Har du et eget verktøy til å generere det? Kan man då få det (gratis?) til sin egen reiseblog?

    • Hej Fredrik, jeg har desværre ikke noget dedikeret værktøj endnu til at generere route maps og kan faktisk ikke huske, hvordan jeg fik lavet det, du kan se på rejsepiraten. MEN – jeg har fundet en løsning, som du måske kan bruge. Du skal ind på sitet: http://indie.bootsnall.com/. Her indtaster du blot de lufthavne, din rejse omfatter, og så genereres der den fineste route map. Den kan du så tage et screen dump af og sætte ind som et billede i din rejseblog. Jeg bruger til screen dumps programmet ScreenShot (gratis). Bruger du WordPress findes der en række plugins – lige til at installere. Fortsat held og lykke med din blog. Rudi/Rejsepiraten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *