Weissenhäusser Strand: weekend i subtropisk vandparadis kun 354 kr. inkl. 3 dages entré og 2 overnatninger

Tæt på den danske grænse ligger Weissenhäuser Strand. Et herligt ferieresort med et kæmpestort og underholdende, subtropisk vandparadis, spændende temapark Dschungelland og masser af sjove aktiviteter for hele familien.

Her kan I nyde en lang weekend fra fredag til søndag for kun 354 kr., hvis I er 2 personer, der rejser sammen – er I flere, bliver det endnu billigere.

Overnatning inkl. entre

Eksempel: 25-  27. februar 2022

Prisen på 707 kr. er for to personer i 2 dage fra fredag den 25. – søndag den 27. februar i en veludstyret 1-værelses lejlighed med køkken, bad og opholdsafdeling. Prisen er inkl. fri entre til hele vandlands- og temaparkområdet.

Er I tre, koster opholdet i alt 896 kr. eller 299 kr. pr. person og er i fire koster det i alt 1.001 kr. eller 250 kr. pr. person.

Billige rejsedatoer – lavpriskalender

I afsnittet “Vælg type af værelse” har du desuden adgang til Lavpriskalenderen. Her får du en opdateret oversigt over ledige datoer og priser det næste års tid, så du nemt kan vælge den lejlighedstype og de datoer, der passer dig bedst.

Vigtigt! Før du klikker på Lavpriskalenderen, skal du indtaste de ønskede datoer og antal voksne og børn.

Indtil 1. april er adgang til badelandet inkluderet i værelsesprisen bortset fra uge 7. I sommerhalvåret fra 1. april opkræves der særskilt entre.

Lavpriskalenderen for marts ser sådan ud for et 2-personers ophold i to nætter:

Skønt vandlandskab og spændende jungleland

Glæd dig til at opleve et af Tysklands største vandlande for børn og voksne med flotte attraktioner. Prøv fx den 75 meter lange turborutsjebane, Tysklands hurtigste. Eller nyd den 156 meter lange superrutsjebane med special effects. Eller – hvis du tør – prøv at kaste dig ud i  den 214 meter lange dækrutsjebane, den eneste i Nordtyskland.

Temaparken Dschungelland fører dig direkte ind i en verden af junglemagi, eksotiske indbyggere og uforglemmelige oplevelser. Parken er i flere etager og byder på et væld af overraskelser. Her er der klatrevulkaner, trampoliner, tunneller, forbudte templer med labyrinter og sågar en jordskælvssimulator. Prøv klatrevæggen, guldvask og en interaktiv 4D-biograf. Kig ind i akvarierne og de mere end 40 terrarier med klippegrotter, der er placeret bag ved et sikkert glas (slanger, edderkopper, krokodiller, leguaner, dværghugorme m.m.).

Åbningstider

  • Dagligt fra 09.30 – 20.30.
  • Sidste adgangsmulighed er kl. 19:00.
  • Bortset fra uge 7 er entre til vandlandet inkluderet i overnatningsprisen i februar og marts

 

Afstande til Weissenhauser Strand

145 km fra Padborg – ca. 1 time og 45 minutters kørsel
40 km fra Puttgarden Færgehavn – ca. 30 minutters kørsel

 

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *