Familietur til New York i efterårsferien: 6 dage/5nætter kun 4.519 inkl. fly og 4-stjernet hotel på Manhattan

New York har det hele – og mere til. Intet andet sted i verden kan du opleve så mange spændende teatre, musiksteder, verdensberømte museer, restauranter i tusindvis og shopping i verdensklasse som netop her.

Desværre er det også blevet dyrt at tage til New York. Flypriserne er steget kraftigt det seneste par år og hotelpriserne endnu mere. Men – jeg har fundet nogle billige flybilletter og et godt, 4-stjernet hotel lige midt på Manhattan til en så lav pris, at du kan invitere familien på efterårsferie i New York for under 5.000 kr. pr. person!

FLY

 

HOTEL

Prisen på 7.725 kr. er for 4 personer i 5 nætter, dvs. 1.931 kr. pr. person.

Er hotellet udsolgt, eller har du lyst til noget helt andet, kan du prøve at gå poå opdagelse i denne oversigt over ledige hoteller på Manhattan:

 

 

 Prisoversigt

 

Holiday Inn Manhattan Financial District****

Dette hotel er det højeste Holiday Inn hotel i verden og har en fantastisk beliggenhed på Manhattan kun 300 m fra Ground Zero og The National September 11 Memorial Museum og endnu tættere på Wall Street. Her er du tæt på alt det, der gør New York til verdens måske mest spændende storby: Little Italy, Harlem, Times Square, Central Park, Brooklin Bridge, Carnegie Hall – og meget, meget mere.

 

 

Transfer

Den billigste måde at komme fra Stewart New York Airport til Manhattan på er at tage Stewart Airport Express Bus. Det tager 75 minutter og koster 20$ for voksne og 10$ for børn.

 

 

Billeder fra Manhattan

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *