Oplev Nordeuropas største forlystelsespark: Hansa Park fra kun 553 kr. inkl. entrebilletter og 4-stjernet strandhotel med morgenmad og stort spa- og poolområde

Hansa Park er Nordeuropas største forlystelsespark med mere end 125 forlystelser for hele familien.

Hvert år besøger 1,4 millioner mennesker parken, der byder på vilde rutsjebaner, sjove landskaber og overnatning ved vandet. Om du er en vovehals eller fortrækker let kilden i maven, er der en forlystelse for dig.

HOTEL

Jeg har i mit eksempel valgt et familieværelse til 4 personer. Den billigste pris på Trivago er 1.173 kr., men går jeg ind på Hotels-com får jeg en endnu lavere pris, nemlig 1.116 kr. inkl. morgenmad og gratis afbestilling – eller 279 kr. pr. person.

 

 

BILLETTER

Dagsbilletter til en familie på to voksne og 2 børn koster i alt 158 euro eller 1.177 kr., svarende til 274 kr. pr. person.

 

 

Prisberegning

Jeg har i mit eksempel valgt et ophold fra 3. – 4. april for en familie på 2 voksne og 2 børn. Der er masser af andre ledige datoer til stort set samme prisniveau i løbet af foråret og sommeren, dyreste værelsespriser er fra lørdag til søndag samt i juli.

Hansa Park

Hansa Park kaldes populært Familieparken ved Havet, da det er den eneste, tyske forlystelsespark, som ligger lige ud til havet. Mere end 1.400.000 besøgende kommer hvert år for at prøve Hansa Parks prisvindende forlystelser.

Også for de helt små børn er der spændende sjov i vente.  De små kan bevæge sig ind i legeområdet, Tahiti Trail – eller de kan begynde en vandkrig på vandlegepladsen Roanoko – og meget, meget mere!


Carat Golf & Sporthotel

Hotellet ligger lige ud til Østersøen, blot 10 minutters kørsel fra Hansa Park. Du kan nyde solen på stranden eller tilbringe en afslappende dag med Carat Golf & Sporthotels komplette udvalg af spa-tjenester. Nyd derefter et lækkert måltid på en af overnatningsstedets 2 restauranter. Om morgenen kan I nyde hotellets berømte, store morgenmadsbuffet. Alle 157 værelser er individuelt møblerede og har gratis Wi-Fi og roomservice. Gæster kan desuden nyde godt af faciliteter såsom fladskærms-tv med satellitkanaler, siddeområder og køleskabe.

 

 

Transport

  • Fra grænseovergangen ved Frøslev er der 150 km og ca. 1,5 timers kørsel.
  • Fra Puttgarden-færgen er der 65 km og ca. 45 minutters kørsel
  • Fra Warnemünde ved Rostock-færgen er der 163 km eller ca. 1,5 timers kørsel.

Du kan evt. booke dine færgebilletter hos Scandlines her:

 

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *