1 uge fly & drive Kroatien i maj kr. 630 – pris inkl. 3* hotel kr. 1.153

 

Komiza2

Den 3.000 år gamle by Zadar er ikke uden grund på listen over UNESCO verdensarv. Her finder du gourmet og lokale specialiteter, eventyrlige øer med små, uspolerede byer, dejlige strande, en næsten intakt, gammel bydel med fantastisk atmosfære, spændende caféer og butikker. Og så er der langt færre turister i maj  end i højsæsonen, temperaturerne er behagelige – og priserne lavere.

I maj måned kan I flyve fra Billund til Zadar til uhørt lave priser. Billigste fra 6. – 13. maj, hvor en returbillet i øjeblikket koster kr. 342. I Zadar Lufthavn henter I den lejebil, I har booket hos Expedia.com for kun kr. 575 – og er så parat til en uges spændende oplevelser ude på øerne eller i nogle af de mange, spændende kystbyer. Til en pris helt uden konkurrence: kr. 630 per person hvis I er to, der rejser sammen. Inkl. ophold på et 3-stjernet kan hele turen gøres for kr. 1.153 pr. person.

Komiza1

Privat indkvartering er normalt den billigste mulighed for overnatning i Kroatien – og ganske ukompliceret. Booking sker gennem de lokale turistkontorer, der samtidig klassificerer værelserne, så det er nemmere at danne sig et overblik. I maj måned er der normalt plads overalt. Vil du hellere bo på hotel, finder du værelser i alle kategorier  på dette link.

Ønsker I en afslappet uges badeferie, har vi fundet et kanontilbud til jer: Den 3-stjernede Pension Vulinka ligger 600 m fra en sandstrand med sportsfaciliteter samt strandbarer. Vulinka ligger 40 km fra Zadar Lufthavn og har egen restaurant og værelser med gratis, trådløs internetadgang, kabel-tv og balkon. Naturparken Vransko Jezero ligger blot 800 m derfra. Det er ikke noget luksushotel, men alt fungerer, personalet er venligt og gæsterne giver normalt hotellet en høj karakter.

Der serveres traditionelle egnsretter samt internationale retter på restauranten, som også byder på bar med terrasse. Landsbyen ​​Drages centrum ligger under 2 minutters gang derfra.

Receptionen hjælper jer gerne med at arrangere udflugter til Zadar eller de nærliggende nationalparker på øerne Krka og Kornati. Der kan også arrangeres fisketure samt cykeludlejning. Pakoštane ligger 3 km fra Vulinka, og den livlige by Vodice 25 km derfra.

Eksempel på flybooking:

ryanair zadar 6-13 maj

Eksempel på booking af bil:

zadar bil

Eksempel på hotelbooking:

Vulinka Pension

Oversigt:

 • Rejsetidsrum: 06.05.2014 til 13.05.2014. Andre muligheder i maj/juni til en beskeden merpris
 • Varighed: 1 uge
 • Lufttemperatur: 23°C
 • Vandtemperatur på rejsetidspunktet: 18°C
 • Afrejselufthavn: Billund
 • Flyselskab: Ryanair
 • Hotel: 3* Vulinka Pension
 • Beliggenhed: 600 m fra badestrand, 800 m fra naturpark
 • By: Drage, ca. 40 km fra Zadar Lufthavn
 • Forplejning: uden
 • Lejebil: inkl. 7 dages leje

Pris: 1 uge fly & drive kr. 630

1 uge fly, drive & hotel kr. 1.153

Her booker du flybilletter

Her booker du bil

Her booker du dit ophold på Vulinka Pension

Her booker du øvrige overnatninger

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *