1 uges badeferie på Mallorca i maj med fly fra Aarhus og godt hotel til kr. 1.484

 

Her er et tilbud, som får én til at tænke tilbage på de glade 1960’ere og 1970’ere, hvor Spies og Tjæreborg-præsten sendte danskere i tusindvis til Mallorca til lave priser, sol, strand og billige drikkevarer.

Der er dog to væsentlige forskelle: priserne dengang var faktisk langt højere end i dag målt i købekraft, og Mallorca er ikke længere et billigt feriested præget af masseturisme og grisefester. Mallorca anno 2014 er et mondænt ferieparadis, hvor alt er af meget høj kvalitet, og hvor naturen er både smuk, afvekslende og uspoleret selv ganske tæt på de kendte turistområder.

 IMGP5605

Har du mulighed for at tage en uges ferie fra 9. – 16. maj, kan du flyve fra Aarhus til Palma for kun kr. 652 t/r. Vi har fundet en dejlig 2-personers lejlighed på et godt hotel i Cala d’Or  på Mallorcas smukke østkyst til kun kr. 1.663 for en uge. Dvs. at du kan komme en uge til Mallorca for kr. 1.484, hvis I er to, der rejser sammen.

Ryanair står for flyrejsen og har også en afgang fra Billund 12. maj med hjemkomst 9 dage senere til kr. 548 for en returbillet.

mallorca ryanair Her bestiller du flybilletten.

e1393aa477ab49f4758e671364717acd

Vi har valgt det 3-stjernede Hotel Es Bolero i Cala d’OR, et populært og lidt eksklusivt feriested på østkysten af Mallorca. Området er kendt for sine fem strande, der alle er utroligt smukt beliggende dybt inde i små bugter omkranset af maleriske klipper. Alle strandene har fint sand. Vandet er utroligt klart og har flotte blå og turkise farver. Det er muligt at leje parasoller og solsenge på samtlige strande.

Her bestiller du hotellet.

Kunne du tænke dig at bo et andet sted på Mallorca, eller måske mere beskedent – eller luksuriøst – vil vi anbefale dette link, hvor du p.t. kan vælge mellem over 600 hoteller med ledige værelser i den pågældende uge.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *