1 uges solferie på Kreta i maj kun kr. 1.392 inkl. strandhotel og fly fra Aalborg

Atlantida Mare ligger lige ud til den dejlige sandstrand i Agia Marina

Lige nu har Suncharter et fantastisk billigt flytilbud til Chania på Kreta. Kun kr. 775 for en returbillet med afgang den 30. april og hjemkomst 7. maj.

På dette tidspunkt er det også muligt at finde supergode hoteltilbud på øen. F. eks. har jeg på Trivago fundet et dejligt strandhotel i Agia Marina, hvor to personer kan bo i en uge for kun kr. 1.234 eller eller kr. 617 pr. person.

Det betyder, at I kun skal betale 775 + 617 = kr. 1.392 for en uges ferie på Kreta, hvis I er to, der rejser sammen.

Der findes selvfølgelig masser af andre attraktive hoteltilbud på øen, f. eks. kan du bo på det 4-stjernede hotel Santa Marina Beach for kun kr. kr. 1.749 pr. person i en uge inkl. morgenmad – se nedenfor.

Fly fra Aalborg:


OBS! Jeg vil anbefale, at du bestiller flybilletterne hurtigst muligt, da et sådant tilbud normalt ryger meget hurtigt.

Budgethotel**

Hotellet ligger ved stranden i Agia Marina, 7 km fra Chanias centrum og lige udenfor Platanias. Der er strandbar og strandrestaurant, og der tilbydes gratis WiFi. Der ligger butikker og restauranter i gåafstand fra hotellet.

Samtlige ferielejligheder på Atlantida Mare er fuldt udstyrede med aircondition og balkon samt tekøkken med køleskab. Nogle har fladskærms-tv, og de fleste byder på havudsigt.

Den brede sandstrand ligger lige uden for døren

Der er havudsigt fra ejendommens strandrestaurant og strandbar. Her serveres kretensiske retter og snacks hele dagen.

Den lange sandstrand i Agia Marina byder på et væld af sportsaktiviteter, herunder jetski, snorkling og bådudflugter. På strandbaren og -restauranten serveres der kretensiske retter hele dagen. Der er gratis offentlig parkering i nærheden.

4-stjernet strandhotel med morgenmad:

Santa Marina Beach er det dejligt, 4-stjernet hotel på stranden i Agia Marina

Andre hoteller:

Har du lyst til selv at udforske hotelmulighederne i Platanias/Chania-området, kan du prøve at kigge lidt i denne oversigt:

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *