1 uges luksus ved Rødehavet: 5-stjernet all inclusive kun kr. 2.809 inkl. fly fra Hamborg og transfer

Længes du efter sol og varme ovenpå vinterens kulde? Så forkæl dig selv med en uges afslappet luksusferie i Hurghada ved Rødehavet i marts, april eller maj på et 5-stjernet strandhotel med all inclusive – uden at skulle bekymre dig om noget så banalt som indkøb og madlavning. Og til en pris, der er helt hen i vejret!

 • Rejsetidsrum: 4. marts – 1. juni 2017
 • Afgangsdatoer og priser: se eksemplerne nedenfor
 • Varighed: 1 uge
 • Rejsebureau: ab-in-den-urlaub.de
 • Forventet lufttemperatur: 28°C
 • Forventet havtemperatur: 24°C
 • Afrejselufthavn: Hamborg
 • Ankomstlufthavn: Hurghada International Airport
 • Hotel: Amwaj Blue Beach Resort & Spa***** OBS! Hotellet er 4-stjernet hos ab-in-den-urlaub, men 5-stjernet hos bl.a. Trivago og Booking.com!
 • Bedømmelse: 79/100 hos Trivago baseret på 377 anmeldelser
 • Beliggenhed: ved egen, privat strand i  Soma bay, 48 km syd for Hurghada Internationale lufthavn
 • Forplejning: all inclusive
 • Faciliteter: privat strand, 3 restauranter, poolbar, strandbar, 2 pools, børnepool, vandrutchebane, tennis, volleyball, fodboldbaner, spa- og fitness center, dykning, snorkling, legeplads, miniklub, windsurfing, lystfiskeri, underholdningsteams, børneklub, legeplads
 • Transfer til og fra hotellet: inklusive
 • Pris: kr. 2.809 pr. person når 2 rejser sammen

Prøvebestilling:

Prisen ovenfor er i euro og er for 2 personer.

Lad dig ikke afskrække af, at ab-in-den-urlaub’s hjemmeside er på tysk. Den er utroligt logisk  opbygget og nem at bruge. Du kan evt. bruge Chrome-browseren og Google Translate, så ligner det til forveksling en dansk hjemmeside.

Andre udvalgte rejsetidspunkter:

24.03 – 31.03  kr. 3.010

02.04 – 09.04  kr. 3.069

28.04 – 05.05  kr. 2.980

04.05 – 11.05  kr. 2.809

11.05 – 18.05  kr. 2.809

17.05 – 24.05  kr. 2.943

25.05 – 01.06  kr. 2.824

+ mange afgange i marts, april og maj.

Alle priser er indhentet 25.02.2017

Der er flere udendørs barer både i poolområdet og på stranden, hvor alle drinks naturligvis er med i all inclusive-dealen

Amwaj Blue Beach resort & Spa byder på privat strand med udsigt over det storslåede Røde Hav, swimmingpool i lagune-stil og fitnesscenter. De lyse, rummelige værelser har egen balkon eller terrasse.

Hvert værelse er udstyret med fladskærms-tv, opholdsgruppe, værdiskab, minibar, balkon eller terrasse, hårtørrer, gratis toiletartikler, strygejern og elkedel.

Området byder på uforglemmelige oplevelser under havets overflade. Kysten ud for hotellet er ét stort koralrev fyldt med smukke koraler og farvestrålende fisk, der årligt tiltrækker dykkere og snorklere fra hele verden. Ligesom det er et eldorado for lystfiskere i alle aldersgrupper.

Børnene vil elske miniklubben, underholdningscentret og legepladsen. Personalet på Amway Blue Beach Resort & Spa kan hjælpe med at organisere en bred vifte af vandsport, big game fishing eller jeepsafari i ørkenen.

Gæsterne kan vælge mellem 3 restauranter af høj kvalitet, bl.a. en restaurant på stranden med en fantastisk udsigt og flere barer.

Amwaj Blue Beach Resort & Spa ligger bekvemt godt en halv times kørsel fra Hurghadas lufthavn.

button

Der findes naturligvis mange andre spændende resorts hos ab-in-den-urlaub.de, f. eks. det forrygende Hilton Hurghada Long Beach Resort****, som jeg tidligere har præsenteret her på min blog:

Hvis du selv har lyst til at udforske de mange andre hoteller i Hurghada, kan du få et overblik her, hvor jeg har samlet alle 4- og 5-stjernede hoteller i området med all inclusive:

Hører du til dem, der foretrækker Sharm el Sheikh, har du en oversigt her:

Hvis du ikke ønsker all inclusive, kan du fravælge dette i søgefeltet til venstre på ab-in-den-urlaub’s hjemmeside. Her skal du i øvrigt huske altid at vælge inkl. transfer,da det normalt ikke koster ekstra. Her kan du også ændre rejsens længde, antal deltagere, osv. til det, du har brug for. God rejse!

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *