2 ugers ferie i USA i ny autocamper inkl. brændstof – helt gratis!

route66

Har du altid drømt om at udforske USA på egen hånd? Til en pris, der var til at betale? Så har du en helt fantastisk mulighed her – oven i købet GANSKE GRATIS!

Apollo Autocamper Holidays tilbyder nemlig i øjeblikket en 2-ugers ferie i en af deres helt nye autocampers kvit og frit. Du får oven i købet brændstof med for op til $500.

Det er muligt, fordi et større antal helt nye køretøjer skal flyttes fra fabrikken til Apollos afdelinger rundt om i det vestlige USA. Derfor skal du hente autocamperen på fabrikken i Forest City, Iowa, et par timers kørsel fra lufthavnen i Minneapolis.

paollo1

Når du har fået udleveret autocamperen, har du nu to uger til fri disposition, inden du skal aflevere den igen i en af disse byer:

  •  San Francisco
  • Las Vegas
  • Denver, Colorado
  • Los Angeles

Du kan afhente køretøjet i en af disse tre perioder:

  •  31. marts – 5. april 2014
  • 6. maj – 9. maj 2014
  • 2. juni – 6. juni 2014

Det nemmeste er at flyve til Minneapolis fra København, leje en bil i lufthavnen og hente camperen i Forest City 2 timers kørsel væk –  og køre tilbage til lufthavnen i camper og lejebil for at aflevere lejebilen. Herefter kan rejsen i camperen begynde. I flyver til Danmark igen fra den by, hvor I afleverer camperen.

Hvad koster flybilletterne?

Går du ind på en af de traditionelle søgemaskiner, kommer du nemt af med en mindre formue. Vi har imidlertid fundet nogle muligheder, som er til at betale.

Lige nu kan du f.eks. komme med Norwegian fra København til New York 5. maj med direkte fly for  kr. 1.499,- – og videre til Minneapolis for kr. 648,-.

Vælger du at aflevere autocamperen i Los Angeles kan du få en direkte billet tilbage til København for kun 1.567 kr. den 22. maj.

Fra San Francisco koster en enkeltbillet til København i øjeblikket kr. 2.238 (20. maj) og kr. 1.674 (27. maj).

Tilbud på andre flybilletter finder du her, mens du kan finde en lejebil på rentalcars.com.

Her booker du autocamperen:

map

 

For at kunne booke er et depositum på 500 $ påkrævet. En Apollo camper er beregnet til maks. 4 personer.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *