Oplev foråret på Sicilien i maj: fly + bil i en uge for kr. 1.435

RBs billede

Sicilien er et paradis for livsnydere verden over. Og intet tidspunkt på året er skønnere end maj måned. Her er alt grønt og frodigt, temperaturerne er behagelige – og man slipper for højsæsonens mylder af turister.

Netop nu har du mulighed for at opleve Sicilien på egen hånd i en uge til en utrolig lav pris. Du flyver med Easyjet fra Hamborg til Catania på Sicilien med direkte fly for kr. 727 t/r og har nu en uge til at opleve øen på egen hånd i lejet bil. Billigste priser på billeje finder du hos Hispacar.com, som sammenligner priser fra en lang række forskellige udlejningsfirmaer.Vælger du en lille bil som f.eks. en Ford Ka til kr. 1.417,-, kan det hele gøres for kr. 1.436 pr. person, f. eks. med afgang tirsdag den 6. maj og hjemkomst 13. maj.

Easyjet HAM-CTA

Lad dig ikke afskrække af, at du skal flyve fra Hamborg. Denne lufthavn fungerer i praksis som Syddanmarks internationale lufthavn. Det er lige så hurtigt at køre dertil som til Københavns lufthavn, men du slipper for bropenge – og så er det både nemmere og billigere at parkere.

Hvis tidsrummet 6. – 13. maj ikke passer dig, har Easyjet flere andre muligheder i maj:

Afgang Hamborg                        Afgang Catania

06.05                                            13.05

13.05                                            20.05

20.05                                            27.05

27.05                                            03.06

Priserne for en returbillet ligger lige nu mellem kr. 727 og 922 og kan med fordel bestilles hos Easyjet.da. Men du skal være hurtig! Priserne går kun en vej – op!

Easyjet HAM CAT rest of year

Turforslag

Vi vil foreslå, at du starter i Taormina, som nok er den smukkest beliggende by på hele øen, med uforglemmelige udsigter mod vulkanen Etna og udover havet med den lille klippeø Isola Bella som kulisse. Her vil vi anbefale det lille, 3-stjernede hotel Isola Bella, som ligger højt over øen af samme navn, og hvor vi selv har boet. Her er på nuværende tidspunkt stadigvæk ledige dobbeltværelser med morgenmad og wifi til  kr. 525.

1476673_23_y[1]

Efter et par dage her, kan du f.eks. sætte kursen nordpå og køre langs kysten mod vest til den gamle middelalderby Cefalu med skønne strande og masser af historie. Efter en dag eller to her kan du vælge at køre til den smukke fiskerby Castellamare del Golfo lidt vest for Palermo og indlogere dig på vores yndlingshotel i denne by Hotel Punta Nord-Est med egen strand og panoramaudsigt til under 500 kr. inkl. morgenmad for et dobbeltværelse.

1576561_9_y[1]

Og så er det vist ved at være tid til at køre tilbage til lufthavnen i Catania – evt. med en afstikker til den spændende kystby Siracusa med de mange, græske oldtidsminder.

Du bestemmer naturligvis selv, hvordan din rundtur skal sættes sammen. Stor eller lille bil? Klik her. Små, hyggelige hoteller, vild luksus – eller noget helt andet? Klik her.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *