Miniferie i Berlin: 2 nætter kun kr. 658 inkl. fly og centralt, 4-stjernet hotel

Storbyen Berlin har alt, hvad hjertet kan begære – og til et hvert budget. Spændende attraktioner,  shopping i verdensklasse, restauranter og caféer i tusindvis. En by, du kan besøge året rundt, men som måske er aller skønnest om foråret. Og så tager det kun en time at komme derned med fly!

FLY

 

 

HOTEL

Prisberegning

 

 

Billige flybilletter

Jeg har i ovenstående eksempel valgt en afgang fra København til Berlin den 19. april med hjemrejse den 21. april. Der er i øjeblikket et stort udbud af flybilletter fra København til Berlin, som passer til en miniferie med en, to eller tre overnatninger. Og priserne? De er superskarpe: I både marts, april, maj og juni er det lige nu muligt at finde returbilletter til mellem 300 og 400 kr.!

Derimod er der ingen direkte afgange fra Billund til Berlin. Til gengæld tager det kun 4-5 timer at køre de godt 400 km. i bil fra den danske grænse.

København – Berlin

 

 

Mercure Hotel Berlin Tempelhof

Dette 4-stjernede hotel ligger centralt placeret i Berlin og tilbyder værelser med aircondition, wifi og satelit-tv samt en moderne restaurant. Metrostationen Boddinstraße ligger blot 100 m derfra.

I Mercure Berlins morgenmadsrestaurant Rix serveres der stor morgenbuffet. Baren og restauranten Rix serverer internationale og tyske retter samt et udvalg af udsøgte vine.

Skulle hotellet være udsolgt eller har du lyst til noget andet, kan du evt. prøve at kigge i denne oversigt over ledige hoteller i Berlin:

 

Stemningsbilleder fra Berlin…

 

 

 

Oplevelser i Berlin

Der er næsten ingen grænser for de spændende oplevelser, der ligger og venter på dig i Berlin. Her har du tre eksempler fra GetYourGuide:

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *