Spaophold på Mallorca: en uge på dejligt, 4* wellness-hotel fra kun 1.821 kr. inkl. halvpension og fly

 

Hotel Bahia del Sol**** ligger i dejlige Santa Ponsa kun 100 m fra stranden – tæt på restauranter, cafeer, sportsaktiviteter og butikker. Her kan du glæde dig til et veludstyret wellnesscenter med opvarmet pool, sauna, solarium og en fantastisk spa-afdeling, hvor du virkelig kan slappe af og forkæle dig selv. Du har også ubegrænset adgang til hotellets moderne fitnessafdeling.

Hotellet har en anerkendt restaurant, hvor der serveres middelhavsretter om aftenen og gourmet breakfast om morgenen. Både morgenmad og aftensmad er inkluderet i prisen. På tagterrassen ligger den berømte Sky Bar med panoramaudsigt over Middelhavet.

Hotellet ligger kun 10 minutters kørsel fra Palma, så har du lyst til at shoppe og opleve Mallorcas hovedstad, tager du bare en af de mange busser, der afgår flere gange i timen.

Hotellet bliver rost af sine mange brugere. Par er især glade for beliggenheden, som de giver karakteren 8,0.

 

FLY

Jeg har fundet en stribe billige flybilletter fra København og Billund på Momondo til priser under 600 kr. I mine to eksempler herunder har jeg valgt en rejse fra 28. marts til 4. april.

Udbuddet af flybilletter er størst fra København, hvor der er daglige afgange i både april, maj og juni til priser, der i mange tilfælde ligger under 500 kr. for en returbillet. Fra Billund er der afgange alle ugens dage bortset fra tirsdage og torsdage.

København – Palma

Billund – Palma

 

 

HOTEL

 

Prisen for en uges ophold med halvpension er 3.351 kr., dvs. 1.676 kr. pr. person.

Et stykke nede på bookingsiden, har du adgang til DTF-Travels lavpriskalender, hvor du kan se samtlige priser for de kommende måneder. De billigste priser findes midt i april i påskeperioden til ca. 3.000 kr. for en uge med halvpension for to personer. Det kan lyde lidt paradoksalt at priserne til påske er så lave – men til gengæld er flypriserne i denne periode ret høje.

Lavpriskalender for april

 

 

Prisberegning

 

 

Billeder fra hotellet

 

 

Transport fra lufthavnen

Det er billigst at tage bus 11 i lufthavnen til Santa Ponsa. Det tager kun 28 minutter og koster 35 kr. Bussen holder på Placa Santa Ponsa, kun 400 m fra hotellet. Du kan også tage en taxi. Det er lidt hurtigere og koster 280 og 340 kr.

Rigtig god rejse!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *