Juleindkøb i London: Dagstur kun kr. 149 tur/retur!

Kunne du tænke dig en dagstur til julebyen London? Så har jeg en rigtig god nyhed til dig: Jeg har fundet nogle super billige flybilletter fra København til London, hvor du flyver ud og hjem samme dag  – og dermed slipper for hotelovernatning og dyr bagage. Du kan fx rejse den 24. november for kun 161 kr. for en returbillet! Der er mange andre muligheder i november og december til priser mellem 200 og 400 kr. Der er afgang fra København kl. 07:25 med ankomst i London Stansted 08:15 og hjemrejse kl. 19:40 med ankomst i København kl. 22:25. Det giver dig 8-9 spændende timer i London.

Flytilbud

Eksempel: København – London Stansted t/r 24. november:

Andre datoer med billige 1-dags billetter fra København:

De fleste priser ligger mellem 200 og 400 kr. for en returbillet.

Desværre er der ingen dagsture fra hverken Aalborg, Billund eller Aarhus. Der er til gengæld masser af andre muligheder, hvis du vil afsted i flere dage fra en af disse lufthavne.

Transport fra Stansted til London

For at komme ind til byen kan du enten tage den billige easyBus. Den kører hvert 20. minut og koster fra £4 tur/retur – og turen tager 75 minutter.

Eller – du kan vælge at tage den dobbelt så hurtige Stansted Express. Den kører hvert kvarter og koster £32,50 for en returbillet. OBS: Husk at skrive ‘London Liverpool Street‘ i søgefeltet.

Der er mange spændende julemarkeder i det centrale London…

Julebyen London er et sandt shopping paradis bl. a. pga den lave pundkurs

Jeg ønsker dig en rigtig god rejse!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *