Oplev Islands fantastiske nordlys og Den Gyldne Cirkel for kun 2.917 kr. inkl. 3 nætter på 4* centralt luksushotel m/morgenmad

Har du gået og drømt om en tur til smukke Island for at opleve den fantastiske natur med vandfald, gejsere  og nordlys? Så har du muligheden her til en pris langt under det, du normalt skal betale. Jeg har nemlig fundet nogle billige flybilletter til omkring 1.100 kr. stykket og samtidig fundet nogle særdeles skarpe priser  på et af Reykjaviks bedste hoteller. Det betyder, at du kan holde en lang weekend med 3 overnatninger i oktober eller november for under 3.ooo kr. Med i prisen er to udflugter: heldagsturen Den Gyldne Cirkel, hvor du oplever en række af Islands mest berømte attraktioner – og en aftentur, hvor det gælder de fantastiske nordlys.

Flytilbud

Eksempel: 12. – 15. november

Andre billige rejsedatoer:

  • 08. – 11. oktober
  • 18. – 21. november

Hoteltilbud

Eksempel: 12. – 15. november

Prisen på kr. 748 pr. nat for et dobbeltværelse gælder også for de to flyrejser 8/10 – 11/10 og 18/11 – 21./11.

Hotel Holt er et veletableret og velkendt luksushotel i hjertet af Reykjavik. Hotellet har et godt ry på grund af en enestående kundeservice, fantastisk beliggenhed og luksuriøse værelser.

Hotellet er smukt beliggende i en lille gade tæt på byens centrum. Reykjavik er en lille og venlig by, som det er nemt at finde rundt i, og hotellets beliggenhed gør det muligt at nå ind til byens hjerte på få minutter til fods.

Hotellet er kendt verden over for sin kunstsamling, som er den største, privatejede kunstsamling på Island, hvilket gør hotellet endnu mere unikt.

Hotel Holt’s dejlige morgenbuffet er med i prisen…

Guidede udlugter

Nordlys-turen

Her kommer du på en 4-timers bustur om aftenen langt væk fra Reykjaviks lys for at opleve et af verdens mest fantastiske naturfænomener nordlys (Aurora Borealis).

Den gyldne Cirkel

Helddagstur til Islands ikoniske Gyldne Cirkel. Oplev den fantastiske natur, og se det spektakulære Geysir-område, Gullfoss-vandfaldet og Þingvellir-nationalparken

 Sådan ser regnestykket ud

Alle priser er fundet 27.09.2021

Transfer

Den nemmeste måde at komme ind til hotellet fra lufthavnen er efter min mening at hoppe på en af de mange shuttlebusser, der kører mellem Keflavik Lufthavn (KEF) og BSI-busterminalen eller det centrale Reykjavik.

Rigtig god rejse!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *