Badeferie på Lanzarote: 7 dage på godt 3* strandhotel fra kun 1.651 kr. inkl. fly

Hotel Diamar ligger lige ud til den berømte sandstrand Reducto i Arrecife

Lanzarotes enestående natur og skønne atmosfære tiltrækker hvert år rigtig mange gæster, der hurtigt forelsker sig i øen. Et paradis på jord med smukke indbydende strande, et fortryllende vulkanlandskab og mere end 300 solskinsdage om året.

Flytilbud

København – Lanzarote, 4. – 11. december:

Jeg har valgt afgangen fra København den 4. december med hjemrejse den 11. december. Jeg har fundet en billig flyrejse mere inden jul, nelig 11. – 18. december, som i skrivende stund koster 614 kr. for en returbillet. Der er desværre ingen direkte flybilletter fra Billund, Aarhus og Aalborg inden jul.

Hoteltilbud

Prisen er 353 kr. pr. nat for 2 personer i dobbeltværelse, dvs. 177 kr. i døgnet pr. person, eller 1.236 for en uge.

Hotel Diamar har udsigt over sandstranden Reducto i Arrecife, hovedstaden på øen Lanzarote. Dette 3-stjernede hotel byder på restaurant og gratis trådløs internetadgang. Samtlige værelser har aircondition, tv med satellitkanaler samt eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Nogle af værelserne har desuden havudsigt. Udover restauranten, bydes der på bar og morgenbuffet. Hotellet ligger i byens centrum, og man finder masser af butikker, barer og restauranter under for 5 minutters gang derfra.

Hotellet ligger i byens centrum, og man finder masser af butikker, barer og restauranter under for 5 minutters gang derfra. Den charmerende Charco de San Gines kan nås på 10 minutter til fods. Der er 5 km til Lanzarote Lufthavn samt Arrecife Havn.

Par er særligt glade for beliggenheden – de har givet den karakteren 9,1

Billeder fra hotellet

 

 

Prisoversigt

 

Transport til og fra lufthavnen

Hotellet ligger kun 5 km fra lufthavnen, så det er nemmest og hurtigst at tage en taxi til hotellet.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *