Vild luksus i Phuket: 14 dage på 5* luksusresort kun 3.776 kr. inkl. direkte fly fra Danmark

Phuket var det første ferieområde i Thailand, der blev lukket op for danske turister uden krav om  isolation ved indrejse. Nu bliver kravene yderligere lempet. Fra i dag skal du blot være færdigvaccineret, kunne fremvise en negativ coronatest før flyafgang og være villig til at tage en ny test ved ankomsten til Thailand.

Det vil vi gerne fejre med et helt fantastisk tilbud  til dig: 14 dages luksusophold på et 5-stjernet  resort på Phuket med luksusfaciliteter i topklasse for kun 3.776 kr. vel at mærke med direkte fly fra København med TUIfly og gratis afbestilling!

Jeg kunne ikke dy mig for lige at tjekke, hvad en tilsvarende rejse koster hos de store rejsebureauer – og – uha – her kommer du let af med både 3, 4 og 5 gange så meget!

Phuket er en ferieperle med svajende palmer, hvide sandstrande og krystalklart havvand – og masser af enestående oplevelser. Derudover bliver du mødt af en yderst gæstfri befolkning, et spændende thailandsk køkken og en storslået natur.

 

Flytilbud

København – Phuket, 28. november – 13. december:

Hoteltilbud

Namaka Resort Kamala 29.11 – 13.12:

Prisen på 2.623,51 kr. er for et dobbeltværelse til 2 personer, dvs. 1.312 kr. pr. person.

Namaka Resort Kamala er et romantisk, 5-stjernet resort ved stranden med luksusfaciliteter i topklasse. Her kan du slappe af i en liggestol på det hyggelige poolområde med bl.a. børnepool, swim up-bar og en infinity pool med udsigt over havet. Her findes også spa-afdeling, motionscenter og international børneklub, hvor alle børn er velkomne. Længere nede i bugten ligger Kamala centrum, hver der findes en håndfuld restauranter og barer. Kører man ca. 15 minutter den anden vej, kommer man til Patong med sit store udbud af restauranter, barer og forlystelser. Hotellet ligger i gåafstand fra nærmeste strand. Den populære hovedstrand i Kamala ligger 3 km væk, og her er det nemmest at benytte hotellets gratis shuttlebus, der kører frem og tilbage flere gange dagligt.

 

Sådan ser regnestykket ud

 

Transport til og fra hotellet

Hotellet ligger 26 km fra lufthavnen, så jeg vil anbefale at tage en taxi. Det koster mellem 140 og 180 kr.

 

Corona og Phuket

For et par måneder siden blev Phuket som det første område i Thailand lukket op for danske turister. Siden er restriktionerne blevet lempet, senest med virkning fra i dag den 1. november. Her har du de vigtigste indrejsekrav, der gælder for danskere, der rejser til Phuket fra i dag:

  • Du skal have en negativ PCR-test, der er mindre end 72 timer gammel ved afrejse.
  • Du skal have et COE (Certificate Of Entry = Indrejsecertifikat).
  • Du og dine medrejsende børn på 12 år og derover skal være færdigvaccineret før afrejsen mod Thailand.
  • Første overnatning skal finde sted på et hotel, der har et SHA+ certifikat (Namaka Resort Kamala er naturligvis  SHA+ certificeret).
  • Du skal have en rejseforsikring, der dækker mindst 50.000 USD.
  • Du skal testes første dag efter ankomsten til Phuket, det koster ca. 300 kr.

 

Endelig vil jeg anbefale, at du holder dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Til sidst: Rigtig god rejse!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *