Juletur til smukke Stockholm: 2 nætter på centralt, 4* hotel fra 694 kr. inkl. morgenmad og direkte fly

I Sveriges smukke hovedstad kan du i hele november og december opleve en helt fantastisk julestemning. Du bør først og fremmest besøge det traditionsrige julemarked i Gamla Stan, som er Sveriges ældste julemarked med et stort udvalg af svenske specialiteter i de brostensbelagte gader. Fra karameller og ost til smukke glas, keramik og garnvarer – og naturligvis den svenske specialitet juleglögg.

Julemarkederne har åbent fra 20. november til 23. december hver dag fra 11-18.

Flytilbud

Ovennævnte flyrejse er med afgang fra Aalborg den 8. december og hjemrejse den 10. december. Der er flere ugentlige afgange fra Aalborg i hele november og december til under 100 kr. for en returbillet. Fra Billund er der desværre ingen direkte fly, hvorimod der er daglige afgange fra København i november og december til priser under 1.000 kr. for en returbillet.

Billige flyafgange fra Aalborg i november:

Billige flyafgange fra Aalborg i december:

Billige flyafgange fra København i november:

Billige flyafgange fra København i december:

 

Hoteltilbud

Hotel Fridhemsplan ligger på Kungsholmen i det centrale Stockholm, blot 2 metrostop fra midtbyen. Samtlige værelser er indrettet med friske farver og har gratis wi-fi og kabel-tv.

Receptionen på First Hotel Fridhemsplan er døgnåben. Der ligger butikker, restauranter og barer i umiddelbar nærhed af hotellet, ligesom det store julemarked i Gamla Stan og Stockholms største indkøbsgade Drotninggatan ligger inden for gåafstand.

Par er særligt glade for beliggenheden – de har givet den karakteren 8,6.

Transport fra lufthavnen til hotellet

Det nemmeste og billigste er at tage Pendeltåg 40 fra lufthavnen til hotellet. Det tager 36 min og koster 24 kr. Toget går hvert 20. minut og standser på metrostationen Fridhemsplan 200 m fra hotellet.

 

Prisberegning

Billeder fra julebyen Stockholm

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *