Vildt! PowderWeek og sæsonstart i Les 2 Alpes: 7 dage fra kun 1.446 inkl. liftkort

Vær med til sæsonåbningen i et af verdens bedste gletsjer-skiområder. Nyd de første sving på de endnu tomme pister i begyndelsen af december – og et afterskiing-program i særklasse.

Lyder det som den perfekte skiferie? Så er bare med at få pakket kufferten og tage afsted til PowderWeek i Les 2 Alpes, hvor Snowtrex fejrer starten på vintersæsonen fra 27. november til 4. december. Ved sidste PowderWeek mødte over 700 deltagere op i Les 2 Alpes!


Du kan ikke kun glæde dig til vintersportsfornøjelser i op til 3.560 meters højde, men også et bredt program udenfor pisten. Desuden står Snowtrex’s DJ’er klar om aftenen på de bedste party-locations i den franske skiby. Og det bedste af det hele: du kan få en uges ophold inkl. liftkort fra bare 1.446 kr. – se bare her:

PowderWeek & sæsonstart tilbud

7 nætter inkl. liftkort fra 27. november – 04. december

Snowtrex har otte overnatningstilbud med super skarpe priser i forbindelse med sæsonåbningen. Her er tre eksemper:

 

 

 

Se alle otte tilbud her:

Les 2 Alpes – fantastisk skiområde for både begyndere og proffer

Skiområdet i Les 2 Alpes byder på 227 km pister, som er forbundet med 52 lifter. Både begyndere og øvede finder med garanti strækninger til deres niveau, ligesom profferne har gode udfordringer  i gletsjer-skiområdet. I starten af sæsonen ligger funpark-området endnu i 3.200 m højde. Det byder på alt, hvad en freestylers hjerte begærer, uanset om du er begynder eller ekspert.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *