Vintersol på Algarvekysten: kun 1.185 kr. inkl. 1 uge på dejligt, 4* hotel og direkte fly

Albufeira er med god grund en af de mest populære feriebyer på Algarvekysten. Her finder du en smuk og charmerende, sydportugisisk kystby med lækre, gyldne sandstrande, en charmerende gammel bymidte med snævre gader og hvidkalkede huse. Om aftenen kan du besøge en af byens hyggelige restauranter med smagfulde fiske- og skaldyrsretter på menuen – alt sammen til meget overkommelige priser. Spiller du golf, tennis eller padel, er mulighederne næsten uendelige. Og har du lyst til en tur i byen, har Albufeira Algarvekystens bedste natteliv.

Du kan samtidigt glæde dig over et dejligt klima året rundt, med masser af sol og behagelige temperaturer – også i vintermånederne. Og det bedste af det hele: Du kan netop nu opleve det hele til en særdeles skarp pris. 

Flytilbud

Fra København 15.01 – 22.01

Jeg har i mit eksempel valgt ovennævnte flyafgang fra København lørdag den 15. januar med hjemrejse lørdag den 22. januar. Priserne på de øvrige lørdagsafgange i januar er også super lave, som du kan se her:

Billige flyafgange København – Faro

 

Hoteltilbud

Et dobbeltværelse koster  183 kr. pr. nat eller 1.281 kr. for en uge, dvs. 641 kr. pr. person.

Andre hoteller

Hvis Paladim bliver udsolgt, eller du har lyst til noget andet, kan du prøve at kigge i denne oversigt over gode hoteltilbud i Albufeira:

Prisberegning

 

Golf, tennis og padel i Albufeira

Albufeira ligger i “golfdistriktet” på Algarvekysten  længst mod syd i Portugal, og med egen bil har du et halvt dusin golfbaner inden for bekvem rækkevidde. Sæsonen starter normalt i januar og slutter ikke før i oktober, så du har gode muligheder for at forlænge den hjemlige golfsæson her. Det samme gælder tennis og padel, hvor du har adgang til et væld af udendørs baner, hvor du kan dyrke din sport i behagelige temperaturer.

 

 Transfer til hotellet

Hotellet ligger kun 46 km fra Faro Airport, så jeg vil helt klart anbefale at tage en taxi. Det tager ca. en halv time og koster 370 kr.

 

Lidt billeder fra Albufeira…

 

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *