Pakkerejse: 1 uges badeferie på Lanzarote på godt, strandnært hotel fra kun 906 kr.

Lanzarote er ikke bare De Kanariske Øers mest vulkanske ø med et fortryllende landskab,  overdådig solskin og indbydende strande. Det er også den mest stilfulde med gennemtænkt arkitektur i harmoniske farveskalaer. Hvert år tiltrækker Lanzarotes unikke natur og skønne atmosfære rigtig mange besøgende, der hurtigt forelsker sig i øen.

Alt dette kan du opleve i januar til en til en utrolig lav pris på denne pakkerejse, som jeg har fundet hos Sunweb.

Pakkerejse til Lanzarote

Denne pakkerejse er med fly fra København 15. januar og hjemrejse 22. januar. Der findes et par  afgange mere i januar til meget lave priser – se her:

Billige rejser i januar

  • 15.01 – 22.01     906 kr.
  • 22.01 – 29.01     1.498 kr
  • 29.01 – 05.02     1.350 kr.

 

Om hotellet…

Det hyggelige lejlighedskompleks ligger kun 200 m fra Playa Grande-stranden. Du har desuden adgang til ikke mindre end 4 udendørs pools for voksne og 2 udendørs børnebassiner samt rummelige solterrasser med hængekøjer.

Lejlighederne på Atlantis Las Lomas har alle balkon eller terrasse, hvoraf de fleste har pooludsigt. Samtlige lejligheder har opholdsområde med tv, værdiboks og siddekrog samt køkken med komfur, kedel, mikroovn og brødrister.

Komplekset har bar og restaurant, og der bydes på underholdningsprogram. Der findes flere barer, restauranter, supermarkeder og butikscentre mindre end 5 minutters gang fra ejendommen.

Atlantis Las Lomas har billardbord samt legeplads, og der tilbydes massagebehandlinger. Gæsterne kan leje biler eller cykler i den døgnåbne reception, og der er desuden møntvaskeri.

Lejlighederne ligger 10 minutters gang fra lystbådehavnen og Playa Chica-stranden. Man kan køre til Lanzarote Golfklub på 5 minutter, og Lanzarote Lufthavn ligger 9 km derfra.

 

Billeder fra hotellet og dets omgivelser

 

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *