Luksus spaferie i Harzen: 3 dage kun 1.059 kr. på 4,5-stjernet hotel med halvpension og gratis wellness-adgang

Harzen er et smukt bjergområde, som hvert år tiltrækker i tusindvis af danske gæster.

Her kan du forkæle dig selv og en, du holder af med en afslappende luksusferie på Göbel’s Vital Hotel i hjertet af Harzen. Her bor I på et eksklusivt, 4-stjernet Plus hotel omgivet af smukke bjerge, dale og skove – og med fri adgang til hotellets  lækre wellness- og fitnessområde.

Hoteltilbud

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger i Bad Sachsa, en af Harzens smukke kurbyer, og er en elegant ramme omkring et ophold med masser af selvforkælelse og velvære, der let kan kombineres med med skønne naturoplevelser og spændende bybesøg. I har under hele opholdet fri adgang til det enorme spaområde Vitalis Spa på godt 1.000 m2 med en kombination af swimmingpool, wellness og fitness, og adgang til bl.a. finske saunaer og dampbade. Derudover er det muligt at tilkøbe forskellige massage- og spabehandlinger.

Opholdet er med halvpension. Det betyder, at I hver morgen får en perfekt start  på dagen med hotellets lækre morgenbuffet, som serveres i smukke og lyse rammer. Om aftenen kan I glæde jer til regionale og sæsonbetonede, kulinariske lækkerier i restauranten. Senere kan I runde dagen af i den hyggelige hotelbar, Chianti, dog for egen regning.

Hotellet tilbyder gratis parkering og internet.

 

Priser og pakker

Jeg har fundet dette tilbud hos Risskov Bilferie.

  • De billigste ophold ligger i november og december, hvor et 3 dages/2 nætters ophold koster fra 1.059 kr. pr. person.
  • I februar, marts og april er priserne lidt højere, her er masser af tilbud til 1.269 kr. pr. person.
  • Fra maj til oktober finder du mange priser til 1.379 kr. De dyreste datoer ligger i juli, hvor ett 3-dages ophold, der starter om fredagen, koster 1.599 kr. pr. person.

På bookingsiden kan du vælge præcist det ønskede tidsrum for dit ophold. Minimum er 3 dage/2 nætter.

Billeder fra hotellet og dets omgivelser…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *