Lang weekend i smukke Sirmione ved Gardasøen fra kun 725 kr. inkl. 3 nætter på fremragende strandhotel med morgenmad og direkte fly fra BLL, AAR og CPH

Sirmione – shopping, cafeliv og smuk natur i charmerende, historiske rammer…

Gardasøen har aldrig været mere populær end i disse år. Søen tryllebinder besøgende verden over med sine smukke landskaber, maleriske landsbyer og de omkransende bjergtinder. Ikke mindst middelalderbyen Sirmione i bunden af Gardasøen er et besøg værd og efter min mening det bedste feriested ved Gardasøen overhovedet. Her har du det hele: skønne, smalle gader,  gamle velbevarede hus, romerske ruiner, termiske bade, en fantastisk borg – og masser af cafeer, restauranter og shoppingmuligheder. Kort sagt: italiensk, når det er bedst!

FLY

Billund:

Aarhus:

København:

 

HOTEL

Prisen på 1.279 kr. er for et dobbeltværelse i 3 nætter til 2 personer. Dvs, 640 kr. pr. person.

Hotel Pace ligger midt i Sirmiones historiske centrum med udsigt over Gardasøen og direkte adgang til stranden med egen badebro. Hotellet får fremragende anmeldelser af gæsterne (9.0/10) og scorer hele 9,8 point på beliggenheden.

 

 

Prisoversigt

Priserne i ovenstående eksempel er baseret på en rejse med afgang 25. marts og hjemkomst 28. marts. Der findes et utroligt stort antal afgange fra både Billund, Aarhus og København til stort set samme priser.

Eksempler på billige flybilletter til Milano

  • Fra Billund er der direkte afgange mandage og fredage i marts, og fra 1. april 3 ugentlige afgange mandage, onsdage og lørdage. Priserne ligger typisk mellem 100 og 500 kr. tur/retur.
  • Fra Aarhus Lufthavn er der 2 afgange ugentligt, nemlig mandage og fredage til meget lave priser, typisk mellem 100 og 400 kr. for en returbillet.
  • Fra København er der daglige afgange året rundt til priser, der typisk ligger mellem 300 og 600 kr. tur/retur.

 

 

Transport

Det billigste er at tage en bus fra lufthavnen til Sirmione. Det koster fra 87 kr., men….rejsetiden er næsten 3 timer! Så jeg vil klart anbefale at leje en bil i lufthavnen, hvor I kan få en Ford Fiesta med ubegrænset kilometertal for under 700 kr. Flyene fra Billund og København lander i Bergamo, hvor tilbuddet herunder  er fra. Flyene fra Aarhus lander i Milano Malpensa-lufthavnen, hvor tilbuddet lidt længere nede er fra.

Billund og København

Aarhus

 

Billeder fra hotellet og Sirmione

Hotellet har egen bade- og anløbsbro…

 

Tilbage til toppen…

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *