Badeferie i juli på lidoen ved Venedig: 1 uge kun 1.959 kr. inkl. fly og anmelderrost, 3-stjernet strandhotel med morgenmad

Hotellet ligger kun 50 m fra sin egen strand…

Lido di Jesolo er kendt og elsket af mange. Book en rejse til Lido di Jesolo og få masser af strand, hav og feriestemning.

Lido di Jesolo giver dig både strand, sol, storby og kultur på én gang. Her finder du meget af det, især børnefamilier kommer til Italien for: Sandstranden er bred, vandet bliver kun langsomt dybere, byen er fuld af underholdningstilbud for hele familien – og udvalget af butikker og restauranter er stort.

FLY

 

 

HOTEL

Prisen for et værelse fra 3. – 10. juli til 4 personer er 5.465 kr. for hele opholdet, dvs. 1.366 pr. person.

 

Prisberegning

 

 

Billige flybilletter til Venedig

Jeg har i ovennævnte tilbud taget udgangspunkt i en afrejse fra Billund søndag den 3. juli med hjemrejse den 10. juli. Flybilletterne fra København fra 3. – 10. juli er lidt billigere og koster kun 551 kr. for en returbillet. Der er masser af billige afgange fra både Billund og København fra april – august til priser mellem 100 og 600kr. for en returbillet, som du kan se af denne oversigt:

 

Udvalgte afgange fra Billund

Udvalgte afgange fra København

 

 

Hotel La Fenice & Siesta i Lido di Jesolo

Hotellet ligger i rolige omgivelser kun 30 meter fra sin egen private strand. Det har en terrasse med udsigt over havet, hævet swimmingpool med havudsigt og poolbar. Alle værelser har privat badeværelse, balkon med havudsigt, telefon, satellit-tv og pengeskab.

 

 

Transport

Hotellet ligger 43 km fra Venice Treviso Airport og jeg vil anbefale, at I tager en taxi fra lufthavnen til hotellet. Det tager ca. 40 minutter og koster godt 300 kr.

 

 

Billeder fra området nær hotellet

 

Tilbage til toppen…

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *