7 dage Fly & Drive i Toscana & Ligurien: kun kr. 735 inkl. fly fra Billund og lejebil – 4 dage kun kr. 531

Vernassa - en af de 5 kystbyer i Cinque Terre

Vernassa – en af de 5 kystbyer i Cinque Terre

Nu har du mulighed for at opleve et af Italiens smukkeste områder, Toscana og Ligurien til ren fantasipris: kun kr. 735 for en uge. Og kan du nøjes med 4 dage, slipper du med kr. 531. Alt sammen på ægte, italiensk maner, nemlig fra forsædet af en Fiat 500.

Det hele starter i Billund, hvor I tager et direkte fly til Pisa. Her står jeres lejebil klar, en Fiat 500 eller tilsvarende, og I er nu klar til at opleve den vel nok smukkeste del af

Italien i de kommende dage: Lucca med den gamle, velbevarede bymur og de fine forretningsgader ned mod Piazza Amfiteatro, Toscanas smukkeste middelalderby Sienna, Volterra med sit gamle rådhus og cafeerne uden for. Og så er der naturligvis Firenze med sine kulturskatte i verdensklasse. Fra Toscana med sine bløde bakker, cypresser, citron- og oliventræer vil vi foreslå, at I sætter kursen mod Cinque Terre, der består af de 5 smukke kystbyer Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore, der som perler på en snor klynger sig til klipperne højt over Middelhavet umiddelbart vest for La Spezia. Efter vores mening det smukkeste og mest særprægede område i Italien, med sine bjergtagende udsigter, vandringsstier med panoramaudsigt over havet, sine lokale vine og et fantastisk køkken med lokale råvarer og alt godt fra havet. Og stadigvæk mest kendt og værdsat af italienerne selv, selv om flere og flere udenlandske turister i de senere år har  fundet vej til området.

I Chinque Terre kan du spise så tæt ved havet, at du kan høre bøgernes brusen...

I Chinque Terre kan du spise så tæt på havet, at du kan høre bøgernes brusen…

Eller højt over Middelhavet med en bjergtagende udsigt!

Eller du kan nyde maden højt over Middelhavet med en bjergtagende udsigt!

Italien opleves bedst i en Fiat 500...

Og det hele opleves allerbedst i en Fiat 500 – mere italiensk kan det ikke blive…

Både i Toscana og Cinque Terre er der masser af overnatningsmuligheder til fornuftige lavsæsonpriser, som I nemt og hurtigt kan finde på Expedia, Hotels.com eller Trivago.

Prøvebooking fly 14. – 21. april:

flypris14-21

Prøvebooking bil 14. 21. april:

bildyrpris

Sådan ser regnestykket ud:

regnsestykke

Rejseperiode 14. – 21. april: 

button (31)

button (32)

Rejseperiode 24. – 28. april:

button (31)

button (32)

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *