Invitér hele familien på påskeferie hos Dayz Resorts fra kr. 1.796 – og nyd forårets komme

pool4

Vælg en påskeferie på et af Dayz Resorts’ fem feriecentre, og få præcis den påskeferie i Danmark, som I har brug for – til en yderst skarp pris!

Priseksempler:

priser

Alle priser er inkl. slutrengøring og fri adgang til svømmehal/badeland.

Saml for eksempel hele familien til en alternativ og hyggelig påskefrokost på et af de fem ferieresorts, og få et par sjove dage sammen med masser af oplevelser og aktiviteter for store som små. Hos Dayz Resorts er der  ferieboliger, hvor hele familien kan bo samlet – helt op til 14 personer i samme hus!

spisxxxx

Hele påsken er der arrangeret masser af sjove aktiviteter hos Dayz Resorts – og selvfølgelig kan I også benytte de mange faciliteter, I altid finder på centrene. Vil I ud og udforske områderne omkring feriecentrene, er der også her masser af spændende påskeoplevelser og attraktioner. Så kom og få en sjov påskeferie for hele familien.

pool2x

superbowlx

aktiviteterx

Dayz Resorts har valgfri ankomst- og afrejsedag, så I har mulighed for sammensætte den perfekte ferie for hele familien. Alle ophold er inkl. fri adgang til svømmehal/badeland samt slutrengøring. Så skal I bare koncentrere jer om, at nyde ferien og hinanden!

spisex

Dayz Resorts feriecentre har hyggelige og familievenlige spisesteder. Familiebuffet, pizzeria, steak house er blot nogle af de ting, du kan glæde dig til.

button (33)

Flere gode tilbud fra Rejsepiraten – klik her!

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *