Badeferie på Malta: 1 uge på strandnært, 4* hotel med indendørs pool kun 1.023 kr. inkl. morgenmad og fly

Hvor kan du svømme og dykke i krystalklart vand om formiddagen? Gå på opdagelse i en autentisk fæstningsby fra midten af 1500-tallet, gå på vandreture langs timianduftende kyster og besøge templer, der er op til 1000 år ældre end pyramiderne om eftermiddagen?

Det kan du på Malta, mindre end 3,5 timers flyvning fra Danmark. Den lille ø midt imellem Afrika og Europa er helt sin egen og forener fascinerende historie med forunderlig natur og ærlig mad i et klima, der er langt varmere og mere solrigt i både oktober og november end det danske.

Alt dette kan du opleve på 1. klasse fra kun 1.023 kr. – se tilbuddene herunder.

Flytilbud

Jeg har i mit eksempel valgt flyafgangen fra Billund den 29. oktober med hjemrejse 5. november, men der er, som du kan se af oversigten herunder, mange andre billige afgange i oktober og november.

Billige flyafgange fra Billund

Hoteltilbud

Hotel Santana byder på panoramaudsigt og pool på tagterrassen med udsigt over Middelhavet og landskabet i Skt. Paul-bugten. Strandpromenaden ligger 150 m derfra.

Samtlige værelser på Santana har tv, aircondition og eget badeværelse. De fleste af værelserne har desuden balkon. Der er gratis WiFi overalt.

Ejendommens have har en udendørs bar, hvor du kan koble fra og slappe af, mens du nyder levende underholdning.

Santana Hotel byder også på indendørs swimmingpool med hydromassage samt sauna og fitnesscenter. Der tilbydes desuden skønhedsbehandlinger.

Hvis hotellet skulle vise sig at være udsolgt eller du kunne tænke dig noget andet, er der mange gode alternativer, se  venligst oversigten herunder.

 

Sådan ser regnestykket ud:

Transport til og fra hotellet

Hotellet ligger kun 19 km fra lufthavnen, så det er både hurtigt og billigt at tage en taxa.

 

Oplevelser på Malta

Malta er en ø med en fascinerende historie og en smuk og anderledes natur. Her har du tre forslag til spændende udflugter – til fods, til søs og med bus.

 

Billeder fra Malta

 

 

 

 

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *