Sensommer på Cypern: 4 nætter på 4* strandhotel kun 1.386 kr. med halvpension og 2.016 kr. med all-inclusive

Anmaria Beach Hotel ligger lige ud til Middelhavet og har samtidig et fantastisk poolområde

Så har jeg fundet et fantastisk tilbud på et sol- og badeferieophold på Cypern i feriebyen Ayia Nappa. Her er der stadigvæk fint sommervejr, varmere end i Danmark i juli, ligesom badevandstemperaturerne er væsentligt højere. Du kommer til at bo pået super dejligt hotel lige ud til Middelhavet. Ved en dejlig sandstrand og med adgang til et lækkert poolområde og et hav af sportsfaciliteter. Alt sammen fra kun 1.388 kr. med halvpension, og fra 2.018 kr., hvis du foretrækker all-inclusive.

Flytilbud

 

Jeg har i mit eksempel valgt en flyrejse med afgang 15. november fra København og afrejse fra Larnaca den 19. november. Der er flere gode afgange i november til skarpe priser, både og 7 dages varighed, som du kan se herunder. Der er desværre ingen direkte fly fra hverken Billund, Aarhus eller Aalborg resten af året.

Billige fly fra Kbh. i november:

Hoteltilbud

19. november med halvpension

Prisen er for et dobbeltværelse, dvs. 815 kr. pr. person.

15– 19. november med all-inclusive

Prisen er for et dobbeltværelse, altså 1.445 kr. pr. person.

Om hotellet:

På Anmaria Beach Hotel bor du i smukke omgivelser lige ud til Middelhavet og bare et stenkast fra de mange ferieoplevelser i Ayia Napa. Du bestemmer derfor selv, om du vil tilbringe dagen ved stranden, hvor badevandet på denne tid af året fortsat er væsentligt varmere end i den danske højsommer, eller om du vil gå på opdagelse i byen. Hotellet har også et stort, indbydende poolområde, hvor du kan kombinere en afkølende dukkert med en middagslur i skyggen fra de mange palmer, som omkranser poolen. Hotellet byder på en lang række sportsaktiviteter, ligesom du har mulighed for at leje cykler,hvis du vil ud at opleve området. På  Anmaria Beach Hotel bor du med halvpension, og du har desuden mulighed for at forkæle dig selv og dine medrejsende med All Inclusive, så alle måltider og drikkevarer er betalt hjemmefra.

Billeder fra Hotellet

 

Sådan ser regnestykket ud

Transport fra lufthavnen til hotellet

Da du ankommer sent om aftenen, vil jeg anbefale at du tager en taxi. Det er nemt og hurtigt, og prisen er rimelig: 43 EUR.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *